23 évesen milyen autót? Fiatalos, de ésszerű
Egy 25 éves dízel kettes golfot cserélnék le. Egy fiatalos, de használható autót szeretnék, 7-8 kilóig.
Igen, kellene valamekkora csomagtartó. Igen, jó lenne, ha nem fogyasztana irreálisan sokat (7-tel eljárnék, 10 felett azért ne legyen). És autózni szeretnék, nem szervizbe járni, meg örülnék ha nem olcsó kopogós belteret kapnék. Tulajok véleményét szeretném, hagyjuk a márkanácizmust. Egy kiegyensúlyozott autóra lenne szükségem, amiben nem érzem magam nyugdíjasnak. Amiken eddig gondolkodom:
Audi A3 1.8 125 (MK1) (tetszik a teljesítmény, 188 cm-vel nem tudom, elférek-e benne)
Audi A4 (96-2001) 1.8, TDI
Seat Leon Mk1 1,6 16V - tetszik, de lehet, hogy nem kapok jót a pénzemért
BMW E36 1.8i, 1.8is, vagy 2.0 - Tényleg sokat kell javítgatni?
Honda Civic 6gen 1.4 - kicsit gagyi beltér, de állítólag nem sok baj van vele
Előre is köszi a véleményeket!
Golfból ennyiért főleg az 1.4 benzinesek vannak, azokat kerülni szeretném lehetőleg, bár tetszik az mk4. Leonból a legolcsóbb olyan 550 000, de ez megy 1 200 000-ig, így gondoltam, a legolcsóbb nem a legjobb vétel. A4 audi van a családban, az komfortos, de városban kicsit esetlen. 5.-nek üzenném, hogy nem a tökéletességet akarom milla alatt, de mindenesetre ez nem volt túl nagy segítség. 8 millával a zsebemben már nem írnék ide szerintem.
1.- Saabnak a szervizéről hallotam rémsztorikat. Egyébként nagyon tetszenek. Ha nem kerül százezrekbe egy kisebb javítás, az még nyerhet is.
Benzines 6hengeres Eosztaly vagy ötös Bmw a règebbiekből(első E a 124utodja vagy vanosos e34 esetleg e39).
Ilyen koros dizel felestos es az automatat is kerulnem hiaba kenyelmes de ha bedoglik sok penz
A3, A4, Leon, BMW persze. Ezekből ennyi pénzért a legalját kapod csak meg, felejtsd el, mert többet fogsz szívni vele.
Nem véletlenül mondtam, hogy max Golf, de inkább Astra G, Polo, Corsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!