Mi a véleményetek erről az autóról? Nem az a tipikus első fiatalos autó, de nekem tetszik
Első autónak semmiképp sem ajánlanék egy 1 millió fölötti, 10 éves automata váltós autót. Egy automata váltó javítása elég drága, 10 évesen pedig sanszos, hogy előbb-utóbb tönkremegy.
Ha nem vagy még öneltartó és a szüleidnél élsz (ez valószínű lehet a kérdés szövege miatt, nem megbántani akarlak), akkor én egy pár százezres, olcsón karbantartható autót ajánlanék.
Futott km: 230 000 km ...vagyis alsohangon 300e km
2521 cm³ 209 LE ..vagyis városban 10km kerülne minimum 600 forintba, ami kb. 4 metromegállo :D
2004/10 (Automata) ..vagyis hiba esetén a szervizköltség egy újabb auto ára :D :D
használd egészséggel ;)
egy autoban az utolso szempont a belső design (kivéve ha nem vagy lottonyertes)
-Nem szeretem a dízelt, mert rezeg a kormány a rezonancia miatt, meg a 3-4 hengereseknek is, meg hangos, így a fogyasztás nem számít 10 liter felett.
-Minden luxusautót drága fenntartani. 3-4 éves kocsik is állnak a szervizben, márkát nem mondok.
Szerintem mindegy, hogy Saab, Volvo, Merci vagy BMW esetleg Audi 5-10 éves korában mindegyik nagy lutri, ezen felesleges nevetni.
Maximum nehezebb bontott alkatrészt beszerezni, váltó, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!