Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról? Nem az a tipikus első fiatalos autó, de nekem tetszik

Figyelt kérdés
[link]
2014. dec. 31. 12:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy ha írnál, hogy hány éves vagy, milyen keresedet van, szüleiddel élsz-e, mire használnád az autót stb, akkor tudnánk ajánlani mást is, meg ezt is tudnánk véleményezni. Nem tudom milyen anyagi helyzetben vagytok, de én egy 20-as évei elején lévő fiatal felnőttnek inkább azt ajánlanám, hogy lakásra gyűjtsön, az még befektetésnek is jó és ne egy 10 éves luxusautóra költsön pénzt.
2014. dec. 31. 16:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Igazad van, ezzel nem tudok vitatkozni, valószínű nem szórom el kocsira, első a ház. Annyira nem tartom magam gazdagnak, sőt, szóval tényleg nem a legjobb befektetés.
2014. dec. 31. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
Álmodom? Elfogadja az érveinket egy fiatal akit drága első autóról beszélünk le? Te jó ég, ilyet nem gyakran tapasztalni itt :D Hatalmas pacsi a kérdezőnek!
2014. dec. 31. 16:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Szinte egy cipőben járok a kérdezővel, én is szeretnék venni egy komolyabb autót, ami ad egy kis élményt az embernek. 20 éves vagyok, a ház vétel még nem olyan égető, úgy gondolom, ha most nem költenék ilyenre, később már csak álom maradna.

Persze nem akarom lebeszélni a kérdezőt lakásvásárlásról, mert hasznos dolog ha valaki előre gondolkozik, de ha belegondolunk veszel egy lakást, lesz egy barátnőd és egyre kevesebb lesz az esélye, hogy ilyenre tudsz költeni, mert a házat is csak fenn kell tartani valamiből.

Végeredményben még én is tanácstalan vagyok, de az autó felé jobban húz a szívem, már nagyon régóta vágyom egy konkrét típusra, persze itt nem több milliós autóra kell gondolni.

2015. jan. 1. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!