Nekroo kérdése:
Milyen alkatrészekkely tuningoljam a simsonomat?
Figyelt kérdés
Szeretném kicsit szebbé nemis szebbé kicsit jobb kinézetűvé tenni simsonomat. Nos meg nem az enyem de jovore megkapom. mentem mar vele de igy nem megy nagyon sokat. Azt szeretnem kerdezni mivel mien alkatreszekkel tuningoljam ?? Max 100-ezer ft ig tudnam biztositani a penz költségeket!!2015. szept. 20. 18:40
11/14 anonim válasza:
akkor tuningold baz+... én leírtam a tapasztalataimat a tuning simsonnal, ha te is benevezel a szopórollerre az a te döntésed, csak ne csodálkozz, ha 5 km-enként meg kell állni vele a túlmelegedés miatt... vagy te télen motorozol?
#5-ös voltam...
12/14 A kérdező kommentje:
azert mivel az apam motorjat kapom nem akarom eladni vagy 8dik ig az lesz eladom azt veszek masikat ez a masik dontes akkor irjatok olyat ami 50 ccm es es meg megy valamit es nem fel millio foint
2015. szept. 22. 11:33
13/14 szerencses85 válasza:
Bármelyik AM6-os blokkal rendelkező, vagy Derbi motor, 100-150 környékén kapsz már.
14/14 anonim válasza:
én csak annyit tennék hozzá, hogy egy simson-t akárhogy rendbe raksz, valami szarság mindig előjön, buzerálni kell itt, buzerálni kell ott, alapjáratot hetente beállítani, rugdosni mint a hülyegyerek, köpködi a gyertyát, szar a világitása, szar a fékje, szar a futómű. Egy 50 köbcentis Aprilia többe kerül, lehet kicsit költeni kell rá mert kéztől veszed, de ha rendbe rakod, utánna nagyon sokáig csak önindítózod és mész vele, olajat az olajtartályba, benzint a tankba, keveri magának, nem kell piszkálni minden nap stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!