Negyedjére megyek forgalmi vizsgára szerdán. Ha most nem lesz meg, akkor abbahagyom. Legalább is én így döntöttem, a szüleimnek ebbe még természetesen lesz beleszólása. Édesapám szerint kell az a jogosítvány, s ha ehhez nyolcszor kell elmennem, akkor elmegyek nyolcszor. Harmadik után oktatót váltottam, aki azt mondta, hogy már nem sok hiányzik, s hogy nagyon sokat fejlődtem. Nem hittem neki. Nem megy ez nekem. Nem tudom megcsinálni. Most persze próbálom tréningezni magam, hogy de, igen, menni fog. Az órákon persze nem nagyon megy. Már elég sok órát levezettem, csak az bánt, hogy nálam sokkal bénábbak is levizsgáznak/tak röhögve és elsőre. Sajnos nem sok érzékem van hozzá... Dühít az is, hogy van olyan akinek ötven éve van jogosítványa, amikor még autó is alig volt az úton, és kellett vagy tizenöt percet vezetni. Most meg lefordulni sem tud körülbelül. De van jogosítványa, nekem meg... Mondjatok valami jó tanácsot, kérlek mert úgy érzem, ez az egész vezetés egy kudarc. Talán jobb lett volna ha el sem kezdem? Már nem merek a szüleim szemébe nézni (pedig nekik szinte egy fillérbe sem került ez az egész) szégyellem magam mindenki előtt. Miért küzdök a kudarcért?
Utolsó, én is. Neked bizonyára nem mondogatta az édesanyád, hogy egy szégyen vagy, gondolom elsöre meglett a jogsid, minden házi gyakorlás nélkül, mondjuk harminc éve, amikor még autó sem volt az úton... Vagy lehet nem így van, nem tudom, és nem akarlak elítélni, DE! azt hiszem nem én vagyok az egyetlen, aki jogsi nélkül vezet az utakon. Az meg végképp nem, aki jogosítvánnyal, halálos balesetet okoz. Remélem ilyennel sem találkozol!
2015. aug. 12. 08:03
22/27 anonim válasza:
Személyeskedni kár... de azért válaszolok.
Nem, nem mondogatja anyám, hogy szégyen vagyok, egy igazi anyának ilyet gondolni sem juthat az eszébe.
Igen, elsőre meglett a jogsim minden házi gyakorlás nélkül (apukám felajánlotta, DE megkérdeztem az oktatót, és ő nem tartotta jó ötletnek), felnőtt fejjel 33 évesen 4 hónappal ezelőtt... és rengeteg pénz, rengeteg plusz óra és rengeteg munka van mögötte. És még azt is megtettem, hogy a friss jogsimmal felhívjam az oktatót, mert nem éreztem biztonságban magam a saját kocsimban. Nem szégyen segítséget kérni.
Most már teljesen nyugodtan, egy ovissal a hátsó ülésen is elvezetek bárhová. Lassan, nyugodtan, biztonságosan!
2015. aug. 12. 08:19
23/27 anonim válasza:
És az, hogy más vezet jogosítvány nélkül, az szerintem nem jogosít fel arra, hogy törvényt szegj. Van, aki embert öl... hát hajrá! Biztos van otthon legalább egy nagykés.
2015. aug. 12. 08:20
24/27 A kérdező kommentje:
Nem fogok emiatt a kardomba dőlni. Majd szólok, mikor maradj otthon! Ma egy hibavonallal mentem át...
2015. aug. 12. 15:49
25/27 anonim válasza:
Gratulálok. Minden rosszindulat nélkül mondom szép nyugisan várd ki mostmar, amíg kézhez kapod a jogsit,sokat dolgoztál érte,nem érdemes néhány nap miatt kockáztatni. A siker sokszor azon múlik, hogy a vizsgázó elhiszi hogy képes megcsinálni, van önbizalma.
2015. aug. 12. 16:57
26/27 anonim válasza:
Gratulálok!
És persze, várom, hogy szólj, mikor ne menjek utcára ;)
2015. aug. 12. 17:37
27/27 A kérdező kommentje:
Persze, kedden meg robogok befele, hogy minél elöbb meglegyen. ;) Aztán pedig gyakorolni kell apával. Ez a siker titka.
Jó, jó, szólni fogok. De nem vagyok ám veszélyes. Csak felkészületlen állapotban , rossz oktatóval mentem vizsgázni. Ha nála maradok még talán most sem lenne meg.
Egyèbként a vizsga elötti órámban nagyon béna voltam. Annyira meleg volt, hogy a klímás autóba is beleolvadtam xDD
A vizsgabiztos irtórendes volt, nem azzal kezdte, hogy látja a sikertelen vizsgáimat... Én pedig nagyon izgultam, papírt sem tudtam húzni xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!