Forgalmi vizsgadíj?
Szerintem nem lehet úgy vezetni tanulni, hogy csak a 30 órára van meg a pénzed. Nagyon keveseknek adatik meg, hogy 30 óra alatt elsajátítsák az autóvezetés alapjait annyira, hogy sikeres legyen a forgalmi vizsgájuk.
De kérdésedre válaszolva: én az első részleten (ami kb a kresz-tanfolyam és vizsgadíj volt) felül mindent a gyakorlati oktatónak fizettem. Mondta, mikor, mennyit adjak, én meg adtam. nem láttam csekket, nem voltam sehol befizetni, ügyintézni. még az elsősegély-igazolást is a forgalmi vizsgára vittem, és akkor adtam oda a vizsgabiztosnak, aki mondta, majd a felügyeleten a vizsgaigazolással együtt visszakapom.
Egy rendes iskolánál nem kell foglalkoznod az első vizsga díjjal. Azt intézik ők ... de ha bukás van, akkor is intézik általában. Legalábbis én ilyennél voltam.
Azt meg fel se vedd, hogy nem lehet a minimum órából megcsinálni. Ha van érzéked hozzá és jó az oktató is, akkor bele kell férnie. (Mondjuk az más kérdés, hogy az életben fogsz megtanulni vezetni.)
Az oktató intézi és kéri az időpontot.
Vizsga előtt vezess szerintem, hogy benned legyen. De 30 óra nem mindenkinek elég. Többeket ismerek akiknek 50 sem volt elég. Nem mert olyan bénák, hanem olyan szigorú a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!