Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgadíj?

Forgalmi vizsgadíj?

Figyelt kérdés
Egyszerű lenne a kérdésem, jövőhéten megyek először vezetni, a 30 órára már megvan a pénzem, viszont azt szeretném megtudni, hogy a 11.000 forintos forgalmi vizsgadíjat is az oktatónak kell odaadnom, vagy ez valami csekk befizetési dolog, vagy ilyesmi lenne?

2015. aug. 5. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
A helyi közlekedési hatóságnál kell majd, viszont ha 30 óra alatt levezeted az 580 km-ert az szép lesz
2015. aug. 5. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lehet úgy vezetni tanulni, hogy csak a 30 órára van meg a pénzed. Nagyon keveseknek adatik meg, hogy 30 óra alatt elsajátítsák az autóvezetés alapjait annyira, hogy sikeres legyen a forgalmi vizsgájuk.

De kérdésedre válaszolva: én az első részleten (ami kb a kresz-tanfolyam és vizsgadíj volt) felül mindent a gyakorlati oktatónak fizettem. Mondta, mikor, mennyit adjak, én meg adtam. nem láttam csekket, nem voltam sehol befizetni, ügyintézni. még az elsősegély-igazolást is a forgalmi vizsgára vittem, és akkor adtam oda a vizsgabiztosnak, aki mondta, majd a felügyeleten a vizsgaigazolással együtt visszakapom.

2015. aug. 5. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy rendes iskolánál nem kell foglalkoznod az első vizsga díjjal. Azt intézik ők ... de ha bukás van, akkor is intézik általában. Legalábbis én ilyennél voltam.

Azt meg fel se vedd, hogy nem lehet a minimum órából megcsinálni. Ha van érzéked hozzá és jó az oktató is, akkor bele kell férnie. (Mondjuk az más kérdés, hogy az életben fogsz megtanulni vezetni.)

2015. aug. 6. 05:45
 4/7 anonim válasza:

Az oktató intézi és kéri az időpontot.

Vizsga előtt vezess szerintem, hogy benned legyen. De 30 óra nem mindenkinek elég. Többeket ismerek akiknek 50 sem volt elég. Nem mert olyan bénák, hanem olyan szigorú a rendszer.

2015. aug. 9. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elég az a 30 óra.A vizsgadíjat nekem az autósiskolába kellett bevinni.De az oktatód úgyis mondani fogja.
2015. aug. 10. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Befizetheted személyesen is az NKH-nál, de a két papír közül az egyiket az oktatódnak kell adni, azzal kér majd vizsgaidőpontot.
2015. aug. 18. 23:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a minimumhoz elég a 30, viszont azon nem segítene plusz 10 sem, szóval tényleg az van, hogy egyedül ( vagy vmi ismerős/rokon szakértővel) tanulsz majd meg igazából vezetni, és ez sokkal tovább tart mint harminc óra.
2015. aug. 18. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!