Létezik olyan autósiskola, ahol nem kell a vizsgadíj mellé "jattolni", hogy átengedjék az embert?
Vidéken nem vagy csak kevésbé jellemző a zsebbe fizetés. Sok helyen, ha az oktatót megkérdeznéd erről, még ő lenne felháborodva, hogy mit képzelsz, nem úgy megy az!
A vizsgabiztosok nem az autósiskolához vannak kötve,így több iskolánál is lehetnek ugyanazok.
De mivel Budapest elég nagy város, ezért lehet, hogy egy Óbudai és egy Dél-pesti autósiskola más vizsgabiztosi körzethez tartozik.
Az én oktatómnál soha senki nem pénzért megy át a vizsgán.
Egyébként a pótórák összességében többe kerülnek, mintha leperkálnál pár ezrest a vizsgabiztosnak.
Márpedig, ha valaki még sosem ült kocsiba, akkor 30 órából biztosan nem vizsgázik le kenőpénz nélkül.
Kérdező te nagyon el vagy tévedve, nem kell, de lehet!
A lehet pedig elég jó, mert általában 10-est kérnek, ha meg buksz akkor 20 a minimum, amit befizetsz.
Az meg valóban hülyeség, h 30 óra alatt perfektre meg lehet tanulni vezetni, főleg, h sok oktatóknak egy óra egy vizsgakörnek felel meg.
"Egyébként a pótórák összességében többe kerülnek, mintha leperkálnál pár ezrest a vizsgabiztosnak.
Márpedig, ha valaki még sosem ült kocsiba, akkor 30 órából biztosan nem vizsgázik le kenőpénz nélkül."
Csakhogy nem tanulsz meg rendesen vezetni, emiatt többet bénázol, balesetet okozol... Tehát inkább fizess ki még plusz 20 ezret az órákra, minthogy 10-ért megkend a vizsgabiztost. Hosszú távon jobban jársz.
Persze az oktató is legyen normális, azaz rendesen oktasson.
nekem sikerült már minden kategóriát letennem úgy ELSŐRE, hogy nem jattoltam soha.
Utoljára idén tavasszal az A korlátlant.
Ha picit vidékebben vagy, akkor más a helyzet... Nálunk ismerik a vizsgabiztosokat, és előre megmondták: Ha olyan jön, aki mindig meghuzat mindenkit hazaküldenek, és úgy veszik, hogy most nem volt senki...
Viszont nem volt ilyen, mindenen elsőre átengedtek, bár én magamat megbuktattam volna az elsősegélyen, ugyanis nemtudtam semmit, csak újraéleszteni, és oldaltfektetni. A tételt úgy húzták ki belőlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!