Létezik olyan autósiskola, ahol nem kell a vizsgadíj
mellé "jattolni", hogy átengedjék az embert?
Figyelt kérdés
Amúgy is sokba kerül a jogosítvány megszerzése mindennel együtt és felháborítónak tartom, hogy mindezek tetejébe még fizetni is kell a vizsgáztatónak, hogy átengedjen.
"Csakhogy nem tanulsz meg rendesen vezetni, emiatt többet bénázol, balesetet okozol... Tehát inkább fizess ki még plusz 20 ezret az órákra, minthogy 10-ért megkend a vizsgabiztost. Hosszú távon jobban jársz."
Igen,mert ha levezetsz pluszba még 6-8 órát minden rendben lesz.
Egyébként a 10 ezer nem azt jelenti, h akkor bármit csinálsz átmész, hanem nem fog kapásból megbuktatni azért, mert a záróvonalat érintetted a hátsó kerékkel vagy mert átmentél a sárgán esetleg nem kell parkolnod....
De ha telibe kiviszed az oszlopot meg egyebek akkor mész a lecsóba pénz ide vagy oda....
2012. dec. 5. 17:34
12/15 anonim válasza:
Szóval vezethetsz akármennyit, vehetsz akármennyi pót órát, az arra lesz jó, hogy a vizsgaútvonalakt betéve tudd, de másra aligha. Pesten úgy működik, hogy nagyon is tudják, ki korrupt és ki nem az - vizsgabiztosok terén. A korruptnál mehetsz te akárhogyan, akkor is megbuksz, ha olyan kedve van. A nem korrupt meg tényleg normális, átenged, ha olyan vagy. Persze mindenki felejtse el, hogy 30 óra alatt megtanul vezetni. Pl csúcsforgalomba belemész egy sárgába, az tuti bukás, tehát szerencse kérdése is. Ha esetleg borítékolsz készülj vagy 30e-el, megéri, mert egy pótvizsga pót órákkal legalább ugyanennyi. Én mondjuk átmentem pénz nélkül is, de ez nagyban a szerencse kérdése is volt, sajnos ilyen világban élünk. Azért megemlítem, hogy ha nincs legalább 150e-ed, ne is kezdjél bele, mert sajnos tényleg drága dolog a jogsi megszerzése.
2013. jan. 5. 07:47
13/15 anonim válasza:
Én is veszprémi vagyok. Kenőpénz nélkül mentem át mindenhol, fel sem merült ez a kérdés.
2013. jan. 5. 09:45
14/15 anonim válasza:
Velemenyem szerint, nem attol fugg hogy mennyire vagy jo sofor, ha meg veszel pulsz orakat. Ha bena vagy akkor hiaba az a plusz ora, ha pedig van benned erzes es megyva vezetes gond nelkul hogy atmenj, akkor nem kell se keno penz se plusz ora. De valakibol csak az evek folyaman lesz profi sofor, miutan szerzett eleg tapasztalatot
2013. jan. 5. 13:39
15/15 anonim válasza:
Azért ne feledjük, hogy Budapesten rengeteg szituáció van, pl. villamospályák, autópálya, speciális körforgalmak, hegyvidék forgalmasabb utakkal, így sokmindent kell megtanulni, így eleve több óra kellene egy sikeres vizsgához, mint vidéken, ahol nincs villamos, és a legszélesebb út is csak 2x2 sávos (+kanyarodók), és nincs olyan, hogy jelző+vasúti átjáró egymás mellett, nincs autópálya, és hegymenet, ott hamarabb megtanulhatóak a dolgok.
Persze cserébe egy Szolnoki jogsival a villamospályát vagy a hegymenetet csak utólag tudja az ember elsajátítani, és majd bénázik, ha egy nemrég szerzett jogsival megy Budapestre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!