Lehet manipulálni a b kat. Kartonon vezetett órákkal?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem,hogy akinek megvan a levezetett 580 km és mondjuk 52 órája.de még megy 5 órát,azt mindenképp be irja az oktató,vagy el is teheti?hogy mondjam neki hogy ne irja be hanem tegye el.?mert én azt szeretném,ha nem irná be hanem tegye el magának igy segíteném őt,mert nagyon sokat segített,viszont külön pénzem nincs hogy adjak.csak az órákra félre tett.2015. júl. 30. 21:14
1/3 anonim válasza:
Lehetni lehet, de ha van pénzed 27 pótórára, akkor nem értem, hogy miért nincs ajándékra. Illetve szerintem épp elég ajándék neki az a pár pótóra, ami gondolom nem volt olcsó.
2/3 A kérdező kommentje:
mert időközben megváltoztak az anyagi körülményeim.
2015. júl. 30. 21:28
3/3 anonim válasza:
Na, ez eszembe sem jutott. 60+ órával végeztem, minden egyes órámat beírta (igaz, csak utólag láttam, amikor aláírtam a kartont), és azt gondolom, bőven eléggé megköszöntem a sok otthagyott pénzzel a segítségét. Na jó... vizsga után kapott még 2 puszit, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!