Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet valahogy manipulálni a...

Lehet valahogy manipulálni a digitális tachográfot?

Figyelt kérdés
Valamilyen biztos trükk jól jönne
2011. jan. 31. 20:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Digitális vagy analóg? analóggal egyszerűbb trükközni. digitálisnál mágnest kell tenni valahova a váltóhoz.
2011. jan. 31. 20:46
 2/16 omadjoe ***** válasza:

igen lehet, ahogy az előző válaszadó is irta. mágnest a váltó bizonyos pontjára/pontjaira. volvonál 1 helyre kell tenni, MAN-nál 2 pontra kell felhelyezni!

DE!!!!!!!!!!!!!

ezzel büncselekményt követsz el!!!

angliában 3 évvel ezelőtt a mágnesezésért elkaptak. akkor 2nap börtön, 450 font bünti, és 6 honap kitiltás járt. elsö alkalomnál!

2011. jan. 31. 21:01
 3/16 A kérdező kommentje:
Leginkább a MAN TGA érdekelne! Pontosan a váltóhoz de hova kell tenni?
2011. jan. 31. 21:08
 4/16 anonim válasza:
Magnessel lehet, a valtonak a tachograf jeladojahoz kell felrakni, a kartyat meg ki lehet sutni microhullamu sutobe
2011. jan. 31. 21:09
 5/16 anonim ***** válasza:
amit az utcso irt! vagy esetleg kiszeded a biztijét a tahonak és akkor nem kap áramot. De ha mágnest használsz akkor azt ne hosszu távon mert akkor a km "nem megy" a gázolaj meg fogy és igy tulfogyasztásod lesz. De ha itt magyarba akarsz trükközni akkor egyszerüen ne tedd bele a kártyát és ird egy papirra(mint egy "lelkiismeretes soför") h "mikor indultál, mikor pihentél STB" mert ha megállit a rendőr akkor tudod azt mondani hogy ma romlott el és pl este viszed szervizbe. nekem ez be szokott jönni
2011. jan. 31. 21:45
 6/16 anonim válasza:
DE ha kiveszed a biztositekot akkor semmit nem ir a kartyara,tehat pihenot sem akkor olyan mint ha nem is tennel bele kartyat, de ha magnest hasznalsz akkor huzza a pihenot ,de ugy kozlekedni nagyon veszelyes mert ha megallitanak az nagyon sokba kerul, az arra tokeletes ha mondjuk egy cegnel varsz par orat es utana behivnak lerakodni,es akkor teszed fel a magnest ,igy nem szakad meg a pihenoidod
2011. jan. 31. 21:53
 7/16 anonim válasza:
A sok magnesezestol az automata valto egy ido utan megzakkanhat
2011. jan. 31. 21:54
 8/16 anonim ***** válasza:
"A sok magnesezestol az automata valto egy ido utan megzakkanhat" ez tényleg igy van, én egy DAF xf 105 ös full automatát hajtottam elég sokáig és sokszor mágneseztem és egy idő után azt vettem észre hogy elég soká' kapcsol... meg a fékeket se engedte ki néha. Igaz ezt már több fajta kamionnál tapasztaltam sok mágnesezés után, de legjobban a DAF nál volt észlelhető
2011. jan. 31. 22:46
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
az a legjobb hogy ne csináld
2011. febr. 1. 05:36
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
Azt ugye tudod, hogy bűncselekmény elkövetésére kérsz tanácsot, azaz aki segít az kimeríti a pszichikai bűnsegéd kategóriát. Mellékesen rendőrök is olvassák a fórumot, úgyhogy szerintem töröld gyorsan ezt a valamit.
2011. febr. 2. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!