Menni fog szerintetek forgalmi vizsga csapó 4?
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás
A vezetési rutin elsajátításához sok-sok Km-vezetésre van szükség, főleg ebben a mai irgalmatlan forgalomban.
Ezt nem értik meg a gyökér oktatók sem! Ez nem gimnázium, hogy bemagolod a dolgokat és átmész, itt meg kell szoknod a légkört ami körülvesz, egyé kell válnod az autóval, mintha a tested meghosszabított része lenne! Ezt nem lehet szájbarágósan elmagyarázni, mert mindíg más helyzettel szembesülsz!
Járni sem úgy tanultál meg, hogy valaki elmagyarázta aki már tudott, aztán mehetsz!
Biciklizni is megtanultál v.hogy, na ez is ilyen!
Tehát, ha jogsit akarsz, akkor valószínű van a családban autó! Ki kell menni egy elhagyatott útra, parkolóba stb. és vezetni kell!
Vagy apukát, vagy barátod barátnőd üljön melletted és vezess és vezess, tolass fordulj válts stb. Minél több időt annál jobb! A benzint ne sajnáld!
Mert ha már megszokod az autót, lesz időd figyelni a forgalomra is! De addig amíg arra öszpontosítasz, hogy nehogy lefulladj, nem tudsz figyelni, hogy mi zajlik odakint!
Tehát először kezeld az autót csuklóból aztán a többi már gyerekjáték.
Gyalog is tudsz közlekedni nem? Meg bicóval is! De ha gyaloglás közben folyamatosan lefelé néznél tutti, hogy nekimennél mindennek!
cselez!
Rohadtul igazad van... Tegnap, meg ma is gyakoroltam, körülbelül öt órát levezettem apával forgalomban, mindenütt, kitudja, mentünk mentünk, ő közbe magyarázott, és sokkal jobb volt. Ma az oktatóm megdicsért, hogy eddigi legjobb formám... nyugodt voltam, szinte siklott a kocsi. Voltak hibák, de talán ez a vizsgán kiküszöbölhető lesz. Köszönöm a tanácsokat mindenkinek. Nem akarom feladni...
Érdekes, én azért annyira nem örülök, hogy kb 5 órát vezetett jogsi nélkül forgalomban apuval, akinek pedál sincs a saját oldalán...
Szóval remélem, nem fogunk az utakon találkozni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!