Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hagynátok a 17 éves fiatokn...

Ti hagynátok a 17 éves fiatoknak, hogy megvegye ezt az autót? (Link)

Figyelt kérdés

[link]

Már általános iskolás kora óta gyüjti a penzt, habe gy majd kocsit szeretne venni. Most, hogy megszerezte a jogisítványt, meg szeretné venni a hírdetésben szereplö autot. Szerintetek megbizhato ez a jarmü? Elsö autonak milyen? Engem az zavar, hogy nahyon magas a km ora allasa. Szerintetek? Vélemények, tapasztalatok az ilyen superbbel?

2015. aug. 5. 23:10
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

A mi fiúnk is ilyet kapott 18 évesen. 4 évvel ezelőtt vettük neki, akkor került 2.5 millió forintba, ennyit esett volna az ára?

Hál'Istennek normálisan közlekedik és nem tett kárt a kocsiban, de megmondom őszintén, nekem a Civic után elég nagynak tűnt, szóval oda kell figyelni vele.

Egyébként nagyon kényelmes autó és a fiam is dicséri, kötelező dolgokon kívül szervizt nem látott.

Bár én 50-es nő vagyok, annyira nem értek hozzá, de lehet az övé azért vált be, mert 100.000 kilométer volt akkor csak benne (most már 2x annyi van).

2015. aug. 6. 14:44
 22/29 anonim ***** válasza:
én a 12 éves lányomnak vettem egy superbet.
2015. aug. 6. 20:35
 23/29 anonim ***** válasza:

Jól tetted! Hiszen azért vagyunk szülők, hogy mindent megadjunk a gyermekünkenk.

Csak míg nincs jogsija ne engedd vezetni!

2015. aug. 6. 20:56
 24/29 anonim válasza:
Ha nem hazudsz (ne vedd sértésnek), akkor szerintem nem volt jó ötlet ilyen korán. Szerintem rá értél volna még, még minimum 4 év mire kap jogsit, addig sokat esik az ára szerintem. Addig meg mire kell egy 12 évesnek autó (max ha addig használják a szülők)? Bár én nem vagyok szakértő ebben.
2015. aug. 6. 21:00
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom, kérdező, milyen a viszonyod a fiaddal. Mert ok, hogy mi lebeszélünk téged erről a vasról, de lehet, hogy ha nem engeded neki megvenni, akkor te leszel az ügyeletes rosszfiú.

Én mindenesetre elbeszélgetnék a kölökkel, és megpróbálnám értésére adni, hogy ha évekig spórolt valamire, akkor jobban nézze meg, hogy mire adja ki a pénzt.

Dízelt az vesz, aki 20-30ezer km-t megy évente. Ez látszik is a kocsi kilométeróráján. De egy félmillió km-es óraállás azt vetíti előre, hogy hamarosan kezdődnek a zsebbenyúlós gondok.

2015. aug. 6. 21:24
 26/29 anonim ***** válasza:
nekem évi 10E-re van 1.9 TDI-m,bocsánat hogy nincs meg az évi minimum 30E :)
2015. aug. 7. 06:47
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem megvan 35, de nem értem én sem mi lehet az a valós probéma amit a garázsban állás okozhat?
2015. aug. 7. 13:23
 28/29 anonim ***** válasza:

Igaz hogy "csak" egy J Astra, de én azt vettem a macskámnak. Nem vicc!

Miatta kellett autót vennem, mert intercityn tilos szállítani, a több órás buszutakat meg nem bírja.

2015. aug. 7. 22:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Hogy jön ez ide? :D
2015. aug. 8. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!