Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nyugodt szívvel odaadnátok...

Nyugodt szívvel odaadnátok egy Nissan Qasqhai-t a lassan 20 éves fiatoknak?

Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni az egyik autómat egy új példányra, a fiam pedig nagyon szeretne már egy autót magának. Gondoltam hogy "próbaidőre" megkaphatná, aztán ha tényleg tudna rá vigyázni, akkor talán neki is adnám. Mi a véleményetek erről? Egészen jól vezet -már amennyire 1 évnyi rutin mellett lehet- dinamikusan, és betartja a szabályokat és a sebességkorlátozást. Legalábbis mellettem..:) Egyáltalán nem félek mellette, sőt, nagyon kellemesen vezet. Én megbízok benne, de kíváncsi vagyok mások véleményére is. Ti odaadnátok a helyemben?
2013. nov. 7. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
A fiatal gyerekek,általában nem azért szokták összetörni magukat,mert ne tudnának biztonságosan vezetni,a legnagyobb ok a vitus,meg a hév,hogy olyat akar mutatni amire nem képes,haverok előtt nagyzolni stb. Erre kell odafigyelni.
2013. nov. 7. 20:43
 2/9 Napkiraly ***** válasza:

Nekem 18 évesen odaadták a családi autót. Persze nem tudták hogy nem kellene. Amikor senki nem látta, akkor beláthatatlan kanyarokban előzött, gyorshajtott,padkára ment, stb.

Szerencsére semmi baj nem lett belőle. Lehet kicsit drága autó erre

2013. nov. 7. 20:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is. Mert tudom hogy magától nem csinálna ilyet, de a haverok cukkolására lehet megtenné, de mondjuk ebben sem vagyok biztos, mert elég nagy önuralma van.
2013. nov. 7. 21:13
 4/9 Napkiraly ***** válasza:
én pl. a magam szórakoztatására csináltam. Talán vegyél egy olcsóbb "unalmas" autót. Attól unalmas, hogy harmatgyenge
2013. nov. 7. 21:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Pont ezt szeretném elkerülni, hogy most autó után kelljen szaladgálni, meg mindenféle ügyet intézni. Ha már az autó adott, akkor nem szeretném feleslegesen bonyolítani a dolgot. Amúgy nem éppen harmatgyenge az autó, mert egy erős dízel van benne, de gyorsulni azért van ennél jobb is.:)) Viszont a nyomatéka félelmetes.
2013. nov. 7. 22:28
 6/9 Napkiraly ***** válasza:
erről van szó, az autó "belevisz" a szórakozásba. ha keresel valami harmatgyengét, akkor nem fog száguldozni,mert nincs értelme
2013. nov. 7. 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:

fene tudja.

Én kaptam autót, igaz golfot (már akkor is öreg volt)

Faterral mindig szépen mentem, de néha elkapott gépszíj. Meg is törtem. Te tudod milyen a fiad.

Itt nem az autó a lényeg, hanem a fiad élete.

Ha jó a viszony köztetek, és megbízol benne mindenben, talán...de félnék egy éjszakai diszkóba menetelnél

2013. nov. 7. 23:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Én oda adnám. Sőt még egy M5-ös BMW-t is. Ha tudnám, hogy szépen vezet. Ha megtudja tartani a kocsit, azért jobb, ha gyorsan gyorsul a verda. Nem mindegy, hogy az utolsó pillanatban kell előzésnél vissza sorozni, vagy hiphop 100-on van. Maximum beletetetnék egy limitet. Mondjuk 150 nél, hogy tudjon előzni is.
2013. nov. 7. 23:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt a sok nyomatékot úgy se fogja kihasználni egy ideig. Kis benzines motorokhoz van szokva, amiknek ki kell nyomni a szemét, hogy menjen. Ugye dízel meg pontosan az ellentéte, szóval mire ezt kitapasztalja, bízzunk benne hogy az egész autót kiismeri. Én nem féltem, azért ismerem a gyermeket.:)
2013. nov. 8. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!