Nyugodt szívvel odaadnátok egy Nissan Qasqhai-t a lassan 20 éves fiatoknak?
Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni az egyik autómat egy új példányra, a fiam pedig nagyon szeretne már egy autót magának. Gondoltam hogy "próbaidőre" megkaphatná, aztán ha tényleg tudna rá vigyázni, akkor talán neki is adnám. Mi a véleményetek erről? Egészen jól vezet -már amennyire 1 évnyi rutin mellett lehet- dinamikusan, és betartja a szabályokat és a sebességkorlátozást. Legalábbis mellettem..:) Egyáltalán nem félek mellette, sőt, nagyon kellemesen vezet. Én megbízok benne, de kíváncsi vagyok mások véleményére is. Ti odaadnátok a helyemben?2013. nov. 7. 20:39
1/9 anonim válasza:
A fiatal gyerekek,általában nem azért szokták összetörni magukat,mert ne tudnának biztonságosan vezetni,a legnagyobb ok a vitus,meg a hév,hogy olyat akar mutatni amire nem képes,haverok előtt nagyzolni stb. Erre kell odafigyelni.
2/9 Napkiraly válasza:
Nekem 18 évesen odaadták a családi autót. Persze nem tudták hogy nem kellene. Amikor senki nem látta, akkor beláthatatlan kanyarokban előzött, gyorshajtott,padkára ment, stb.
Szerencsére semmi baj nem lett belőle. Lehet kicsit drága autó erre
3/9 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is. Mert tudom hogy magától nem csinálna ilyet, de a haverok cukkolására lehet megtenné, de mondjuk ebben sem vagyok biztos, mert elég nagy önuralma van.
2013. nov. 7. 21:13
4/9 Napkiraly válasza:
én pl. a magam szórakoztatására csináltam. Talán vegyél egy olcsóbb "unalmas" autót. Attól unalmas, hogy harmatgyenge
5/9 A kérdező kommentje:
Pont ezt szeretném elkerülni, hogy most autó után kelljen szaladgálni, meg mindenféle ügyet intézni. Ha már az autó adott, akkor nem szeretném feleslegesen bonyolítani a dolgot. Amúgy nem éppen harmatgyenge az autó, mert egy erős dízel van benne, de gyorsulni azért van ennél jobb is.:)) Viszont a nyomatéka félelmetes.
2013. nov. 7. 22:28
6/9 Napkiraly válasza:
erről van szó, az autó "belevisz" a szórakozásba. ha keresel valami harmatgyengét, akkor nem fog száguldozni,mert nincs értelme
7/9 anonim válasza:
fene tudja.
Én kaptam autót, igaz golfot (már akkor is öreg volt)
Faterral mindig szépen mentem, de néha elkapott gépszíj. Meg is törtem. Te tudod milyen a fiad.
Itt nem az autó a lényeg, hanem a fiad élete.
Ha jó a viszony köztetek, és megbízol benne mindenben, talán...de félnék egy éjszakai diszkóba menetelnél
8/9 anonim válasza:
Én oda adnám. Sőt még egy M5-ös BMW-t is. Ha tudnám, hogy szépen vezet. Ha megtudja tartani a kocsit, azért jobb, ha gyorsan gyorsul a verda. Nem mindegy, hogy az utolsó pillanatban kell előzésnél vissza sorozni, vagy hiphop 100-on van. Maximum beletetetnék egy limitet. Mondjuk 150 nél, hogy tudjon előzni is.
9/9 A kérdező kommentje:
Azt a sok nyomatékot úgy se fogja kihasználni egy ideig. Kis benzines motorokhoz van szokva, amiknek ki kell nyomni a szemét, hogy menjen. Ugye dízel meg pontosan az ellentéte, szóval mire ezt kitapasztalja, bízzunk benne hogy az egész autót kiismeri. Én nem féltem, azért ismerem a gyermeket.:)
2013. nov. 8. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!