Ti vennétek a 15 éves fiatoknak egy Aprilia rs50-est?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 16:50
1/11 anonim válasza:
nem. csinálja meg a B kat jogsit utána kaphat ilyen motort :)
3/11 anonim válasza:
Nem. Sajnos ebben a korban a tesztoszteron magas szintje miatt a veszélyérzet rendkívül alacsony, hacsak nem kifejezetten higgadt és fegyelmezett a gyermeked, akkor biztos nem tennék ilyet a helyedben.
4/11 anonim válasza:
Ha van rá jogsija, és nem gond a motor megvétele, fenntartása akkor persze.
5/11 A kérdező kommentje:
Elég nyugodt természetű gyermekem van , ilyet szeretne szerintem felelősség teljes tud lenni ( ha akar :) ) . Van esetleg olyan szülő , aki ilyet vagy ehhez hasonlót vett a gyermekének ?
2013. ápr. 23. 17:42
6/11 anonim válasza:
Miért mi döntsük el? Nem is ismerjük a fiadat :)
Ha eléggé felelősségteljes a feladathoz akkor szerintem igen. Valamikor úgy is elfog kezdeni közlekedni és szerintem inkább most kezdje el megtanulni egy 50-sel mint pár év múlva egy 500-sal..
7/11 anonim válasza:
Első moci? Én kaptam 50-es speedet, és összetörtem. (Azaz összegyűjtöttem rá, de nem lényeges.) A fontos, hogy azóta lecseréltem Simsonra. Amíg nem tudok annyira motorozni szerintem nincs értelme ilyen plasztikbombának, majd később esetleg 50-es speed, vagy már inkább 125-ös. (De egyébként ha nekem lenne fiam valószínűleg megvenném neki.)
15/F
8/11 anonim válasza:
én ma nyaltam egy tuning kx250-el (76LE)földúton.4.-be húztam egy nyelet azt dobtam egy hátast.Kellemetlen volt ,most pl egy rs vagy rx50-et elégnek érzek de szerintem nem sokáig :) tehát engedd meg neki mert jobb most egy 50-es mint később egy 250-es tapasztalat nélkül.
9/11 A kérdező kommentje:
Értem , köszönöm a válaszokat ! Mág annyi , hogy hol illetve hogyan érdemes megvenni ? Használtat vagy újat ? Márka kereskedésbe vagy apróhirdetési oldalon ?
2013. ápr. 23. 20:19
10/11 anonim válasza:
Hát az új az nagyon drága, használtan viszont sok a gány... (Tuningolják szétfele.) Szóval én magamból indulok ki: én egy jobb állapotú használtat kinéznék, miután átnéztem, és minden ok, akkor vinném is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!