Szeretnék vásárolni egy Aprilia red rose motort. Mik a tapaszalatotok erről a motorról? Érvek mellette/ellene
Nekem ugyan nem volt ilyen motorom, de mindig is szerettem volna a Simson helyett. Szép egy 50-es, sőt, az egyik legszebb.
A blokkja, ha jól tudom, Minarelli, akárcsak az 50-es enduro-k, supermoto-k nagy részében (Derbi, Aprilia, Rieju, stb). Szóval alkatrészt lehet találni, ha kell.
Ha nem vagy kiemelkedően magas, nagyon kényelmes a gép, én a 180cm-emmel nagyon kényelmesen fértem el rajta, amikor kipróbálhattam egyik haveromét. Az utazója olyan 65-70 körül van, meghúzatva a 80-at verdesi. Haveromé teljesen gyári volt, igaz, ő olyan 55kg. :) Azóta a kipuffon változtatott valamit, és már a 85-öt szabdalja, de akkor visít szegény rendesen.
Összességében ha bejönnek a chopper kinézetű motorok, és nem zavar, hogy a látvány mellé egy 2t hangját kapod, akkor megéri megvenni. Csalódást nem fog okozni, még akkor is tartogat meglepetést, ha egy robogóról, vagy Simsonról ül át az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!