Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hagynátok a 17 éves fiatokn...

Ti hagynátok a 17 éves fiatoknak, hogy megvegye ezt az autót? (Link)

Figyelt kérdés

[link]

Már általános iskolás kora óta gyüjti a penzt, habe gy majd kocsit szeretne venni. Most, hogy megszerezte a jogisítványt, meg szeretné venni a hírdetésben szereplö autot. Szerintetek megbizhato ez a jarmü? Elsö autonak milyen? Engem az zavar, hogy nahyon magas a km ora allasa. Szerintetek? Vélemények, tapasztalatok az ilyen superbbel?

2015. aug. 5. 23:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért vegyen inkább egy Golf IV-t, Astra G-t stb. Taxi volt, baromi sok km-rel. Még véletlenül se gondolkozzon ebben. Ezzel csak a gond lesz. Hiába állapotot veszünk, nem km-t és a szokásos szöveg.
2015. aug. 6. 07:24
 12/29 anonim ***** válasza:
16%

Hogyne. Tizenhét éves kölyköknek nagykocsit venni igen logikus dolog. Ha felesleges a gyerek, nyugodtan. Hasonló járművekkel, hasonló fiatalok szoktak szombat éjszakánként fára csavarodni. A három hónapos túlélési valószínűsége az autónak gyakorlatilag nulla, a srácnak alacsony.

Ha viszont valamilyen körülmények között az én autómat is megrongálja, akkor a srácnak is nulla, mert ott helyben taposom bele az aszfaltba.

2015. aug. 6. 07:35
 13/29 anonim ***** válasza:
Remélem azzal tisztában van,hogy az autót nem csak megvenni kell,hanem fenn is kell tudni tartani...!
2015. aug. 6. 07:39
 14/29 anonim ***** válasza:
Szerintem első szempont a biztonság! Aztán lehet irigykedni, meg beszólogatni de ha összerakta rá a pénzt, nincs jogos elvenni a többéves álmát! Ő már felnőtt és akár milyen döntést hoz, támogatnod kell, mert nevelni már késő. Egyébként 200 van csak a motorban, meg egyébként sem egetverő bele az alkatrész. Szerintem engedd had hozza meg Ő a döntést.
2015. aug. 6. 08:17
 15/29 anonim ***** válasza:
60%

"Ő már felnőtt" ezzel vitatkoznék erősen.

"meg egyébként sem egetverő bele az alkatrész" Ezzel is vitatkoznék,mert az autó a későbbiekben könnyen kerülhet legalább még1x ennyibe,ami nyílván egy 17 éves gyereknek nem annyira könnyű kiperkálni.

2015. aug. 6. 08:28
 16/29 anonim ***** válasza:

"de haösszerakta rá a pénzt"

Nem rakta össze, legalábbis nem egy superbre. Ahhoz még kéne gyűjteni nagyjából másfél millió Forintot, hogy tudjon venni egy normálisat, át tudja íratni, le tudja szervizelni (kötelező dolgok: Olaj, szűrők, vezérlés) és nem utolsó sorban maradjon valamennyi pénze. Az a legrosszabb ha Forintra pontosan ki van számolva a pénz az autóra, vásárlás után pedig elromlik valami. Ismerek ilyet, fél éve csak áll az udvaron az autója, mert nincs pénz rendberakni.

2015. aug. 6. 09:01
 17/29 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg...
2015. aug. 6. 10:11
 18/29 anonim ***** válasza:
Az alkatrész szerintem a legolcsóbb a vwhez a piacon. Nekem passatom van szereléssel együtt 70000-ből összes lengökar kormányösszekötő stabilizátorok csavarjaik újak. Nézz körül azt meglátod, hogy az anyag nincs meg ennyiből más kocsira. És egy 17 fiúnak ha parancsolsz azzal max dacot és megvetést váltást ki. Ha 8kilót össze tudott rakni gondolom nyári munkákból, akkor simán eltart egy ilyet, csak kell egy korrekt szerelő és oda kell vinni az alkatrészt. A neten annyi alkatrészárulda van felhalmozott készlettel, hogy valahol mindig van akció. És sokkal nagyobb eséllyel lesz sikeres ember belőle ha kibontakozhat, mintha apu dominál felette!
2015. aug. 6. 10:19
 19/29 anonim ***** válasza:
A km nagyon sok és szerintem egy 17 éves nem megy annyit autóval hogy megérje dízelt venni. Elég lenne neki egy kisebb benzines is.
2015. aug. 6. 10:20
 20/29 anonim válasza:

A mi fiúnk is ilyet kapott 18 évesen. 4 évvel ezelőtt vettük neki, akkor került 2.5 millió forintba, ennyit esett volna az ára?

Hál'Istennek normálisan közlekedik és nem tett kárt a kocsiban, de megmondom őszintén

2015. aug. 6. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!