Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan vannak a sebességek a...

Hogyan vannak a sebességek a motorokon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Hosszas győzködés után tegnap végre kipróbálhattam a pasim motorját: SRX-4 (papíron 400-as, de a henger-dugattyú-főtengely 600-as). Mivel semmit, de tényleg semmit nem tudok a motorokról, motorozásról, ezért megmutatta melyik az egyes fokozat, de többet nem, mert hogy arra nekem még nincs szükségem :P Viszont érdekelne. Annyit sikerült kihúznom a pasasomból, hogy nem ugyanúgy vannak a sebességek a motorokon. Szóval érdekelne, hogy ÁLTALÁBAN hol, hogyan helyezkednek el a sebességek a motorokon (esetleg ha valaki konkrétan az általam kipróbált motor sebesség-elhelyezkedéseit tudná, annak is örülnék :D ). Illetve érdekelne még, hogy berúgós motornál (mint az is, amelyiket kipróbáltam), mire kell figyelni, hogyan kell berúgni? Előre is köszönöm a segítségeteket!

#motor #berúgás #sebességfokozatok
2015. júl. 28. 19:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Honda VTR250, Yamaha SR400 remek lenne neked.
2015. júl. 29. 11:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 125-ös Hondával kezdtem, 110-t ment (kb) max. Két évig nyúztam sokat mentem vele, kezdetben annak sem mertem nagy gázt húzni, a végén már kb mindig maxon ment, és hát persze lassúnak tűnt. Egy ilyen után nagy motorra ülni, nem kihívás. Persze a legtöbb kezdő hibát elkövettem kis motoron, ami nem dobott le, mert nem volt benne annyi erő. (Ettől függetlenül lehet úgyis hibázni hogy dobjon, én is estem vele.)
2015. júl. 29. 15:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Honda VTR250-ben gondolkodom :D

29 vagyok, nem meghalni akarok, meg ész nélkül száguldozni, "csak" motorozni :P Elmenni A-ból B-be, kirándulni, élvezni a motorozást.

Köszönöm a sok hasznos kommentet! :)

2015. júl. 29. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor nyugodtan menj egyből "A"-ra. Fölösleges pénzkidobás kisebbel kezdeni.
2015. júl. 29. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!