ABS hogyan működik a motorokon?
Figyelt kérdés
Tehát valaki azt mondta hogy abs es motor veszélyesebb mint az anélküli mert, hogy ha behúzza akkor az úgy működik hogy leblokkol elenged. Leblokkol elenged...
Ez így van vagy nem? Szerintem ez csak nagyon kis sebességnél van így meg esetleg télen. De szerintem ha nyáron 100 km/h-nál rátaposok a fékre akkor csak lassulni fog de nem fog blokkolni és esetleg 20 km/h-nál fog elkezdeni blokkolni meg elengedni.
2014. szept. 11. 05:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem érdemes ezt elolvasnod:
2/3 anonim válasza:
Pont hogy az ABS nem engedi leblokkolni, olyan finoman dolgozik, hogy csak annyit veszel észre, hogy nem blokkol a kerék és te biztonságosan meg tudsz állni.
3/3 anonim válasza:
az a lényege hogy nem hirtelen fékezi, hanem ahogy írtad fog-felenged módszerrel, csak ezt olyan gyorsan teszi hogy észre sem veszed, magyarul amikor fékezel akkor nem egyből fogja folyamatosan és fékezi satura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!