A dízel (TDI) alacsony fordulaton húz a benzinest pedig pörgetni kell hogy előadja a nyomatékot?
Nekem benzines van és soha nem éreztem vele, hogy húzna.
amikor egy haverom haza vitt az A6-osával (TDI) meg rendesen húz. Csak a TDI-knél lehet ezt az érzést kiváltani?
Mekkora az a nyomaték amit már lehet érezni?
Ha nektek TDI-tek van éreztétek már ugyan ezt az erőt mikor letapossátok a gázpedált? Nektek mennyi a nyomaték az autóban?
3#
azért még a benzines hiába turbós,a turbódízelnek nagyobb a nyomatéka még így is.
# 5/5
Igen nagyobb, de turbó nélkül lineárisan fogja leadni azt a több nyomatékot. A kérdező a hátbarúgás szerű meglódulást mondja. Azt pedig csak turbós motorral lehet megcsinálni. Esetleg valami régi vágású kihegyezett szívómotor is tudhat hasonlót.
én csak turbósat mondtam,tehát a turbódízellel jobban érezni,hogy ülésbe tapadsz mint a turbó benzinesben.
Akkor ha nem turbós a gépezet akkor nem is nagyon érezhető hogy a nyomaték belenyom az ülésbe?
Egyébként mekkora az a nyomaték ami már egészen érezhető?
150-200? Vagy több?
Az én autóm nyomatéka 450 Nm, ott már igencsak belenyomódik az ember az ülésbe.
De szerintem olyan 350-től már érezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!