Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van értelme Ladát vagy hasonló...

Van értelme Ladát vagy hasonló autót vennem?

Figyelt kérdés
Lassan meglesz a jogsim. Drágább autóra nem lesz pénzem még nagyon sokáig, hitelt meg nem szeretnék felvenni. Nem is használnám nap mint nap, csak bevásárláshoz kéne, mert busszal, kicsi gyerekkel eléggé nehézkes, pláne segítség nélkül, meg esetleg ha lekésem a buszt, akkor elmennék vele, de nem járnék vele naponta. Csak apukám mondta, hogy mivel olyan szinten nem értek az autókhoz, hogy akármi baja lenne, vinnem kéne szerelőhöz, mert egymagam semmit nem tudnék megcsinálni, így nagyon sok pénzt elvinne, abból már kijönne lassan egy jobb autó ára is. Szerintetek így lenne értelme ilyesmi kocsit vennem?
2010. febr. 24. 18:44
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Igazatok van, lehet, hogy tényleg kicsit még spórolni kéne hozzá, mert ahogy látom, ennyi pénzből nem lehet normális autót venni. Mert hát az igaz, hogy úgyis ráköltenék annyit, amennyit hozzá spórolva már jobb autóm is lehetne.

Külön köszi annak, aki a segítségét ajánlotta, de sajnos messze lakom Szegedtől :)

2010. febr. 25. 21:43
 32/47 anonim ***** válasza:

tegnap 18:19! Vegyél skodát120l-t...

Évi 6000ft a biztositásom rá...

Kezdő jogsis vagyok,Bonusz besorolásom:Ao.

A teljesitmény (Gépjárműadó?) adó meg 2000ft

ezeket a -Ft. értékeket valahogy nem értem!

vagy egy VETERÁN kategóriába besorolt gépjárműről van szó,

vagy egy "kicsit" eltér az igazságtól a kedves válaszadó!

Ugyanis, ugyan ebben a kategóriában vagyok, annyi eltéréssel, hogy nem veterán korú (30 évnél öregebb) az autóm... a Köt. Bizt. Bónuszom B10-es és még így is 16 800 Ft. az éves díjjam (30 éves jogsi, és balasetmentes vezetés mellett).

A Gépjármű adó pedig a 16 évnél öregebb gépjárművekre a törvények szerint) 2010. Jan.1-től 140 Ft./KW!

Tehát a Te Skoda 120L-ed, állításod szerint, majdnem 14,3 KW = 19,16 LE?

(ez messze nem eggyezik meg a gyár által megadott teljesítmény adattal, ami = 50 LE!!!) ennyit a hozzászólásod, szavahihetőségéről...

2010. febr. 26. 16:43
 33/47 anonim ***** válasza:
Még mielött vlefikáznál járnál utána.Az autom 22 éves.klubtag vagyok és azért 6000ft az éves biztositásom.Nem tudom miért de a teljesitmény adom ennyi.Nem én hoztam ki ezt az összeget.Még mielött megváldolsz azzal hogy hazudok járj utána surmo.Nem tehetek rola hogy gyökér vagy és nem tudsz utána járni a dolgoknak.
2010. febr. 28. 18:32
 34/47 anonim ***** válasza:
Ja és m ég annyit hogy adj egy mail cimet és nagyon szivesen be skennelem neked a forgalmimat,A csekket a biztositásrol és a teljesitmény adóról.A hellyett hogy egyből azzal vádolsz meg hogy hazudok kérdeztél volna meg.azt hiszed hogy csak neked lehet igazad?gyökér
2010. febr. 28. 18:37
 35/47 anonim ***** válasza:
És akkor még nem kérdeztem meg hogy milyen ugyan abban a kategoriában vagy?Ennyit a hozzászolásodról és a szava hiteleségedről
2010. febr. 28. 18:41
 36/47 anonim ***** válasza:

A gépjárműadóról szóló törvény 2010. évi változásai

[link]

Információs adatbázis, Eutax Kft., Szeged

6726 Szeged, Fő fasor 16-20

[link]

2010. febr. 28. 19:00
 37/47 anonim ***** válasza:
2010. febr. 28. 19:09
 38/47 anonim ***** válasza:
2010. febr. 28. 19:11
 39/47 anonim ***** válasza:
2010. febr. 28. 19:15
 40/47 anonim ***** válasza:

KFB. díjjak: 2010 / település besorolás: Szeged (-H-) / A0 bónusz esetén / Hun -Ft./

[link]

2010. febr. 28. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!