Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van értelme Ladát vagy hasonló...

Van értelme Ladát vagy hasonló autót vennem?

Figyelt kérdés
Lassan meglesz a jogsim. Drágább autóra nem lesz pénzem még nagyon sokáig, hitelt meg nem szeretnék felvenni. Nem is használnám nap mint nap, csak bevásárláshoz kéne, mert busszal, kicsi gyerekkel eléggé nehézkes, pláne segítség nélkül, meg esetleg ha lekésem a buszt, akkor elmennék vele, de nem járnék vele naponta. Csak apukám mondta, hogy mivel olyan szinten nem értek az autókhoz, hogy akármi baja lenne, vinnem kéne szerelőhöz, mert egymagam semmit nem tudnék megcsinálni, így nagyon sok pénzt elvinne, abból már kijönne lassan egy jobb autó ára is. Szerintetek így lenne értelme ilyesmi kocsit vennem?
2010. febr. 24. 18:44
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:

esetleg, 5 ajtós Samara-t

a nyugati tipusokhoz képest az alkatrészei, még mindig jóval olcsóbbak, és ha nem hajtod nagyon, és jól van beállítva kb. 6 L/ 100Km-en a fogyasztása. (1300-as/40LE)

(a gépjármű adója is, alacsonyabb)

2010. febr. 24. 18:56
 2/47 anonim válasza:
Én ajánlóm a Ladát én is aszt akarok venni majd ha meglesz a jogsim nekem sincs 100 200 több pénzem rá.
2010. febr. 24. 19:08
 3/47 anonim válasza:
szerintem sokkal jobban megéri egy kicsit jobb használt kocsi. 200-300 ezer körül azt hiszem már egész jót lehet venni
2010. febr. 24. 19:16
 4/47 anonim ***** válasza:
330 Ft-os benzin ár mellett nem ajánlom a LADA-t, nagyon sokat eszik, nem tudnád fenntartani, és igaza van apudnak: tényleg futhatsz vele szerelőhöz mindig! Viszont olcsó az alkatrész hozzá....
2010. febr. 24. 19:19
 5/47 anonim válasza:
A lada szinte "zabálja" a benzint. Inkább opelt ajánlanék helyette. [link]
2010. febr. 24. 19:32
 6/47 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább suzuki swift(1,0 vagy 1,3),az keleti modern auto,nemsokat fogyaszt,nem kell sokat javitani,olcso a szerelése és maga az auto sincs egy magas áron...
2010. febr. 24. 19:35
 7/47 anonim ***** válasza:

Hello

némelyik lada megeszi a maga 10 literjét is!

Bár ajánlom a samarát az már valamivel jobb fogyasztásilag

vagy egy 120as skodát!

120as skodának olcsó a fentartása.Manapság márr 60 ezrekért egész jó állapotúakat kapni!érdemes kis maruti után is nézelödni bár annak az árát nemtudom.

2010. febr. 24. 19:44
 8/47 anonim válasza:
Ird meg hogy menyiér vennél autót
2010. febr. 24. 19:46
 9/47 anonim ***** válasza:
Szerintem bírj még ki 1 évet és lesz több pénzed és akkor már vehetsz egy elég jó állípotú első autót.Csak ne LADA-t azzal csak bajod lesz. Egy 2-es golfot vagy hasonlót kéne venned. Első autónka tökéletes.
2010. febr. 24. 19:48
 10/47 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! Hát a Ladát csak példának írtam, mert olyanunk volt gyerekkoromban, és emlékszem rá, hogy az egyiket apukám is nagyon szerette, mert sose volt vele semmi baj (sajnálatos módon azt el is lopták). De az ehhez hasonlóba bele tartozik nálam a Wartburg is pl. Olyanunk is volt :)

Pénzben, hááát olyan 80 ezerig tudnék menni, a száz már a nagyon nagyon max, mivel ezen felül ugye vannak még költségek egy autóvásárlásnál, átiratás, meg egyebek, és az is sok pénz.

2010. febr. 24. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!