Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van értelme Ladát vagy hasonló...

Van értelme Ladát vagy hasonló autót vennem?

Figyelt kérdés
Lassan meglesz a jogsim. Drágább autóra nem lesz pénzem még nagyon sokáig, hitelt meg nem szeretnék felvenni. Nem is használnám nap mint nap, csak bevásárláshoz kéne, mert busszal, kicsi gyerekkel eléggé nehézkes, pláne segítség nélkül, meg esetleg ha lekésem a buszt, akkor elmennék vele, de nem járnék vele naponta. Csak apukám mondta, hogy mivel olyan szinten nem értek az autókhoz, hogy akármi baja lenne, vinnem kéne szerelőhöz, mert egymagam semmit nem tudnék megcsinálni, így nagyon sok pénzt elvinne, abból már kijönne lassan egy jobb autó ára is. Szerintetek így lenne értelme ilyesmi kocsit vennem?
2010. febr. 24. 18:44
1 2 3 4 5
 11/47 anonim válasza:
akko ladat mondom neked 10 már kapsz elég jót ha szerencséd van
2010. febr. 24. 19:56
 12/47 A kérdező kommentje:

Ja, amúgy lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de az mennyire gyakori, ha valaki használt autót vesz, hogy neten kinézi hirdetésben, de teszem azt, én mondjuk lakom Szegeden, az autó meg mondjuk Miskolcon van, akkor elmegyek érte vonattal, aztán hazavezetek. Mert azért ilyen hosszú utat elsőre bevállalni egy ismeretlen kocsival...

Nézzétek el ha hülyeséget kérdezek, nő vagyok :)

2010. febr. 24. 19:59
 13/47 A kérdező kommentje:

Na pl. egy ilyen autóról mi a véleményetek? [link]

Oké, ezt most tuti nem veszem meg, csak példának mutatom, hogy valami ilyesmire gondolok.

2010. febr. 24. 20:08
 14/47 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érné meg ilyen öreg kocsit venni, mert hiába futott mondjuk keveset meg jó a motorja, de az idő eljár felette.

Elkezd rohadni, rozsdásodni az alváz és ezt nem lehet már kijavítani, vagyis ki lehet, csak nem éri meg.

Szerintem is a legjobb választás egy Suzuki swift lenne.

2010. febr. 24. 20:14
 15/47 A kérdező kommentje:
Milyen árban mozog manapság egy használt Suzuki? Anyukámnak most olyan van, szerintem nem rossz autó, sőt, csak úgy érzem, az már nekem drága lenne. Vagy nem?
2010. febr. 24. 20:17
 16/47 anonim válasza:
200 300 ezer ft
2010. febr. 24. 20:24
 17/47 anonim ***** válasza:

A Lada egy benzintemető

Amúgy a Samara 1.3 nem 6 litert eszik és nem 40 lóerő..

Vegyél ilyet:

[link]

Mindenhol elmegy, ez tényleg elvan 6 literrel, a tetejét elhúzhatod és mégcsak meg se sülsz benne és olcsó :)

2010. febr. 24. 20:24
 18/47 anonim válasza:
én nem adnék érte enyit
2010. febr. 24. 20:28
 19/47 anonim válasza:
2010. febr. 24. 20:30
 20/47 anonim ***** válasza:

[link]

tessék, 90-re biztosan letudjátok alkudni

2010. febr. 24. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!