Szerinted lenne értelme egy ehhez hasonló oldalnak?
Figyelt kérdés
Épp egy weboldalt készítek ami nagyon hasonlítani fog ehhez. Ezért persze nem fog megegyezni, hiszen nem lenne értelme. A különbség az lesz, hogy nemcsak anoním lesz, hanem regisztrálni sem kell majd! Illetve a kérdések véletlenszerűen kerülnek majd a felhasználó elé a chatroulette-hez hasonlóan. Nemzetközileg elérhető lesz, egyelőre angol és magyar nyelven (a német fordítás később készül el, illetve segítséggel más nyelveket is elkészíthetek majd.) Ha érdekel, hamarosan kipróbálhatod.2010. máj. 16. 11:55
2/13 anonim válasza:
nekem elküldheted majd a linket a privát emailemre..:D
bBár sztem nem túl jó ötlet ha regelni se kell,meg ha nem mi választjuk ki mire válaszolunk...:O
Sztem inkább legyen regisztráció
olyan mint a YAHOO QUESTIONS.annak magyar verziója még úgysincs.
3/13 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy természetesen lesz egy lista, ahova nem fog minden kérdés bekerülni, egyelőre a szempontok még nem véglegesek, tesztelgetnem kell előbb. Tehát te is megválaszthatod, hogy mire válaszolsz, de a 'Véletlen kérdés' gombot nyomogatva egy majdnem teljesen véletlenszerűen kiválasztott kérdést kapsz majd.
2010. máj. 16. 12:10
4/13 A kérdező kommentje:
Természetesen nem lehet majd esztelenül spammelni, captcha védelem lesz, a kérdezés gyakorisága korlátozott lesz, illetve szavazni lehet a kérdések minőségére, segítve ezzel a moderációt.
2010. máj. 16. 12:11
5/13 anonim válasza:
A nemzetköziségével csak az a gond, hogy a magyar válaszokat nem fogja megérteni egy orosz, és mi magyarok sem feltétlenül fogjuk megérteni, amit kínai barátaink tanácsolnak nekünk.
6/13 anonim válasza:
vagyis ilysmi lesz:
alul vannak a választható nemzetiségek/országok/nyelvek,szintek vannak amiket el kell érni,a kérdező kiválaszthatja a legjobb választ stb..
HAJRÁ
7/13 A kérdező kommentje:
Természetesen mindenki csak az általa kiválasztott nyelven elérhető kérdéseket fogja látni, tehát mintha több külön oldal lenne.
2010. máj. 16. 12:20
8/13 anonim válasza:
nekem is küldd már el priviben!Engem is érdekel.
Thank you
9/13 A kérdező kommentje:
Ment a két privát üzenetben link. Hangsúlyozom hogy ezt még széles körben ne terjesszétek mert nagyon fejlesztés alatt áll.
2010. máj. 16. 12:32
10/13 A kérdező kommentje:
Itt van a link ki lehet próbálni, visszajelzéseket kérek.
2010. máj. 24. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!