Lassan meglesz a jogsim. Drágább autóra nem lesz pénzem még nagyon sokáig, hitelt meg nem szeretnék felvenni. Nem is használnám nap mint nap, csak bevásárláshoz kéne, mert busszal, kicsi gyerekkel eléggé nehézkes, pláne segítség nélkül, meg esetleg ha lekésem a buszt, akkor elmennék vele, de nem járnék vele naponta. Csak apukám mondta, hogy mivel olyan szinten nem értek az autókhoz, hogy akármi baja lenne, vinnem kéne szerelőhöz, mert egymagam semmit nem tudnék megcsinálni, így nagyon sok pénzt elvinne, abból már kijönne lassan egy jobb autó ára is. Szerintetek így lenne értelme ilyesmi kocsit vennem?
Én se ajánlanám a Ladát.Bár nekem volt de sokba került az etetése és az átíratás is jóval drágább.
Nekem Marutim van és NAGY különbség van a két autó között!
Keveset fogyaszt 4-5 liter az átíratás is SOKKAL OLCSÓBB könnyű vele parkolni az alkat részek se drágák ráadásul kicsit modernebb is mint egy Lada és 100 ért már elég jó állapotúakat lehet kapni.
Hátránya hogy csak 4 személyes és kicsi a csomag tartója de ha le van hajtva a hátsó ülés akkor elég sok minden bele fér.
Wartburg Skoda 120 !Nem vennék.Elavultak,alkatrész ellátás is ritkul és ezek se sokkal kevesebbet esznek mint egy Lada já és én akkor már inkább egy 2105 vagy 2107 eset vennék !
2010. febr. 24. 23:05
24/47 anonim válasza:
mint wartburgot vagy skodát vagy zastavát !
2010. febr. 24. 23:06
25/47 anonim válasza:
Nekem is lada volt ez első autóm, nem ajánlom, sokat eszik, ha nem vigyázol nagyon gyorsan rohad, és sokat kell szerelőhöz hordani, annyi pénzt meg nem ér meg, ha el akarod adni az meg szinte lehetetlen.
2010. febr. 25. 10:05
26/47 anonim válasza:
Én is lehet lada 2107 veszek egy jó állapotút ha nem nyomod neki mint állat akkor 7-8 közöt kijön nyáron télen meg a 10 is megeszik sajnos ha jó állapotút veszel akkor ha megveted elviszed szerelőhöz és amit kell kicserél a biztositás rá 7 8 ezer közöt van rá
2010. febr. 25. 11:48
27/47 anonim válasza:
tegnap 20:24
... a lóerőben igazad van, mert 40 KW a teljesítménye (kevertem a mértékegységeket), ami 53,6409 LE. De az átlagfogyasztása, nekem 6 - 6,5 liter, igaz normálisan, előrelátóan közlekedem vele, és vadi új a karburátor (csak 19 900 Ft-ba került!) Éves KFB. díjja, 16500 Ft., az éves Gépjármű-adója: 5600 Ft. (40 KW x 140 Ft.)
"bőven belefér" a kérdező által meghatározott, 80 ezer Ft-os árba!!!
2010. febr. 25. 12:25
28/47 anonim válasza:
2109 Samara (1288 CM3, 40 KW)
2010. febr. 25. 12:30
29/47 anonim válasza:
Vegyél skodát120l-t.Nekem olyan van.Hülyeség hogy nincs alkatrész hozzá.Évi 6000ft a biztositásom rá.A teljesitmény adó meg 2000ft.7litert eszik.Kezdő jogsis vagyok,Bonusz besorolásom:Ao. Saját nevemen van a biztositás.Ha Szeged környékén laksz segitek szerelni is:)
2010. febr. 25. 18:19
30/47 anonim válasza:
Akkor még nem olvastam el hogy 80 a max :DDD
Amúgy 120L Skodát ne vegyél.. lomha megbízhatatlan..
Akkormár inkább a Lada bár én azt se vennék
Inkább egy Trabi. Még Spórolsz hozzá egy kicsit és 150 ezerér már tökéletesek vannak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!