Miért fullad le a Simson? Miért?
Figyelt kérdés
Hali! A porlasztó jó, tiszta. Új főtengely szimeringek és mégis csak szívatóval megy, visszatolom fél perc alatt lefullad. ??? Köszönöm a válaszokat.2010. febr. 19. 23:01
1/10 anonim válasza:
alapjárat nem alacsony?
Ha szívatóval megy ezekszerint kevés neki az üzemanyag.
2/10 anonim válasza:
Ha szívató nélkül lefullad, akkor kevés üzemanyagot kap. Ennek okai: alacsony úszószint (a legtöbb úszóházban van egy felöntés, addig kell érnie), nem megfelelő méretű főfúvóka, túlságosan leengedett fúvókatű.
3/10 anonim válasza:
Ilyen gondom nekem is volt. A probléma ott volt hogy a főtengelynél a szimeringház kivolt kopva és hiába kapott uj szimeringet falsott szivott.
4/10 A kérdező kommentje:
tettem rá kölcsön karburátort, azzal is sz.r volt.
alapjárat van 1-2 percig pöfög, de ha gázt adok szívató nélkül, azonnal lefullad, mintha le venném a gyúlytást.
szimeringház mitől kophat el? mi a megoldás, blokkcsere?
2010. febr. 20. 00:45
6/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen gondom a simsonnal, az volt a gond hogy nemkapott elég üzemanyagot, de szétszedtem növeltem az úszószintet és jó is lett. A másik gond az volt hogy ha 1-es be volt és húztam a kuplungotakkor megállt ez azért volt mert nem húzott ki teljesen a kuplung.
7/10 A kérdező kommentje:
Üzemanyag szint ok, a henger, gyűrű elég kopott, bár olyat még nem hallottam hogy ez okozná. Lehetséges? :)
2010. febr. 24. 12:12
8/10 anonim válasza:
Ha kis gázra is felpörög és későn esik vissza a fordulat, akkor fals levegő lesz a hiba oka.
Amúgy nem írtad, hogy meddig hagyod rajta a szívatót.
Most még hidegebb van, kicsit később melegszik be a motor arra a hőmérsékletre, amin már tud járni szívató nélkül is.
Próbáld meg kicsit tovább rajtahagyni a szívatót.
9/10 anonim válasza:
Fals lesz az öcsém. Valahol tuti levegőt szív be. Fújkáld meg hidegindítóval a karbi felfogatásnál, hengertelpnál, hengerfejnél..stb. Ha felpörög akkor megtaláltad.
10/10 anonim válasza:
gyertyapipáról szedd le a lemezburkolatot és akkor melegen hidegen is indul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!