Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51b kis fordulaton...

Tibor89 kérdése:

Simson s51b kis fordulaton dadog melegen fullad, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
simsonom hidegen jol indul, jol huz, kis gáznál dadog mindig. Ha megyek vele egy 10 percet és nagyon lelasitok vagy megálok utána elöfordul hogy nem pörög fel a motor üres ben sem ha huzom a gázt csak mint aki fulad,ha rángatom a gázt vagy töbször leálitom ujra berugom helyre szokott jönni mi lehet a baj? megszakitos gyujtásu kondit megszakito kalapácsot cseréltünk benne, karburátort átnéztük. Segitsetek lécci, mi lehet a baj.
2011. szept. 17. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
erre nehéz választ adni így feltételezem ha ezeket a dolgokat kicseréltétek akkor újra gyújtást is állítottatok akkor már érdemes a gyertyát is megnézni pl. hézag ill. a mai utángyártott kondik is egy rakás sz...t érnek szal. lehet még mindig az is a baj kicsit erősebben megtekered aztán már el is szakítottad lehet nem veszed észre de attól még megszakíthattad a benne található kis szálat. Meg nem adtál semmi támpontot mióta csinálja a motor az ilyen jellegű dolgait szóval ez elég sok mindentől lehet.
2011. szept. 17. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Kéz alól vetted?Mert ha igen az előző gazdi kicsit belebuherált a motorba hogy többet menjen,csak ennek az a hátránya hogy kis fordulaton túlmelegszik/leáll.Mikor rutin vizsgát raktam egyik srácot emiatt akarták meghúzni!Nagy szerencséje volt.
2011. szept. 17. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez az amit felfúrtatok és csörög?
2011. szept. 17. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Sokall. Főfúvóka mekkora benne? Ha szétszeded rá van írva, kivéve ha szét van verve a feje. Próbáld meg a súbert feljebb pakolni, ha javul, akkor tényleg sokall.
2011. szept. 17. 23:25
 5/9 A kérdező kommentje:
A gyertyát kormolja probáltam több fajta gyertyával mindel ugyan az. Subertü nem tudom hogy megfelelö van e benne lehet az lesz a baj 16n11 karburátor
2011. szept. 20. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem a súbertű lesz nem megfelelő, hanem a fúvóka. A súbertűn van egy lapka, azt tedd legfelülre. Ha akkor is csinálja, akkor vegyél bele kisebb fúvókát.
2011. szept. 20. 19:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Megtaláltuk a probléma okozolyát a benzin csö szürölyében egy kis szösz volt a ludas és még levegöt is adtunk neki mert kemyény volt a járása. Igy már szépen megy csak én ugy érzem hogy a végsebesége kisebb lett (azért mondom hogy érzem mert az orálya nem jol mér mindig 30-40 et mutat). Tudnátok abban segiteni hogy hol kezdjem el az optimális benzin levegö keverék beálitását? Subertü vagy mellék levegö csavar vagy alapjárati csavar? Mást nem is lehet álitani azt hiszem. Köszönöm az edigi és ezutáni segitségeteket is elöre.
2011. szept. 21. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Állíts vissza a levegő csavaron.
2011. szept. 21. 21:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült beálitani a jo keveréket fogtam egy csavarhuzot és elindultam egy nem olyan forgalmas utra és menetközbe mindig meg meg álva tekergettem a levegö csavart mostmár jo a végsebesége ,ha lassan megyek is szépen megy. Csak megint van egy probléma tudom hogy sok bajomvan :D. Az van hogy ugrál az alapjárat beállitom egy kisebb alapjáratra megy egy ideig aztán leáll ha fentebb tekerem az alapjáratott akor nagyonpörög kis idö mulva alig pöfög utána megint pörög. a gyertyát szép barnára égeti ,de csak a fél oldalát a másik oldala fehér.
2011. szept. 22. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!