Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek is elmenne a kedvetek?

Nektek is elmenne a kedvetek?

Figyelt kérdés
Oktatomnak suzuki wagon r + -ja van . Szoval ezzel kell gyakorolnom, nem tudom miert de nem orulok neki..
2015. márc. 12. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem választottál olyan oktatót, akinek jobb autója? Én E osztályos Mercedes-en tanultam, full bőrbelső, 17-es alufelni. A Wagon R-t tényleg nem egy élmény vezetni, bár legalább könnyű vele parkolni, közlekedni.
2015. márc. 12. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tökmindegy? Gurul.

Nem a te kocsid úgyse, és ezt mások is látják, nyugi, nem képzelik el hogy a te kocsid. Arra meg tökéletes hogy szétgyilkolják a tanulók.

Én is egy nagy Audin tanultam vezetni, két kezemet összeraktam volna, ha egy Suzival kellett volna tanulnom.

Emiatt ne váltsd le ha van egy jófej oktatód, mert nagyon nem könnyű találni normálisat.

Sok szerencsét!

2015. márc. 12. 23:27
 3/8 audiofly ***** válasza:
Én Splashem tanultam meg... mi baj van azzal? Legyen jó az oktató és kész , tanítson meg normálisan ( foglalkozzon veled )
2015. márc. 12. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Én meg Swiftel kezdtem és mi lett? Semmi.

A végefelé kicserélte Corsára ha jól emlékszem de a Suzuki is kibírható volt.

2015. márc. 12. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy milyen autón tanulsz?

Én Suzuki SX4-en tanultam és azóta se ültem ilyen kocsiban. Megtanultam rajta vezetni 2 hónap alatt és nem vettem plusz órákat.

2015. márc. 12. 23:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is WagonR+-on tanultam, kicsit gagyi az útfekvése, de úgysem mentek annyival, hogy felborítsd. Egyszer télen még keresztberakni is sikerült egy nagyobb gázadással. Annak mondjuk nem örült az oktató...
2015. márc. 13. 00:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Minél fapadosabb autón tanulsz meg vezetni, annál ügyesebb leszel.

Nem tudom, hogy az oktatóautókon milyen biztosítás van, de ha véletlenül összetöröd, akkor lehet sokat fizethetsz egy drága autó helyrehozásáért. Még így is össze törhetsz egy másik drága autót is ha nekimész és az oktató nem tudja hirtelen megakadályozni.

2015. márc. 13. 09:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindegy min tanulsz, én inkább választanék egy Ladás jófej és jól magyarázó oktatót, mint egy mogorva, beképzelt oktatót egy A6-al. Persze nem függ az autótól, hogy milyen az oktató, azt akartam kihozni, hogy nem az autó a lényeg, hanem hogy milyen az oktató.
2015. márc. 13. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!