Szerintetek elmenne ötvennek?
szerintetek Yamaha TDR 125 elmenne ötvenesnek
Értelmes válaszokat kérek arra nem vagyok kíváncsi h tegyem le a jogsit meg ehez hasonló dolgok köszi ^^
aki ért hozzá már a hangjából megmondja hogy az nem 50-es
egy 50-es és egy 125-ös motor hangja között ég és föld a különbség
Azért hogy ég és föld külömbség kicsit túlzás :)
ötvenesem van és úgy körbe szaglászott a sün h az nemigaz pedig nagyon nagy betűkkel belevolt írva a hengerbe h 50 na mind1..meg azért elégjól meglehet csinálni az átalakítást :Pés hamradiknak:a kérdésre szeretném a választ nem az h te mit gondolsz ki mondta h venni akarok kimondta h van jogsim stb??.(van)én a kérdésre szerettem volna választ voltak akik megértettek azok köszönöm :)
A szart hallgatsz az okoskodókra!!! Lazán elmegy 50-esnek!! Nekem CAGIVA MITO-m van/125ccm/ Még a MITO matrica is rajta van és semmi!!! Annyi, hogy ha van rajta 125ccm-es matrica, akkor azt leszeded, és ahova bele van írva a 125 lecsiszolod vagy ilyesmi! ;) A lényeg lakott területen 80/90-nél többel ne nagyon menj vagy, ha tudod, hogy hol vannak a sünök, ott lassabban mész! ennyi! Sok Sikert! ;)
A TÖBBIEKNEK! "Van pénzed motorra, akkor jogsira is" Jah akkor ott a rendszám + mindenféle költség a rendszám miatt! 50-nél elég egy adásvételi, és kötelező biztosítás! a 2 közt van különbség!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!