BMW e34. Nézegettem videókat erről a kocsiról és nagyon megtetszett. De mivel régi kocsiról van szó, a fater azt mondta, hogy sokat kéne javítgatni és elmenne rá a pénzem. Ha tudsz róla valamit, vagy van ilyened, tudod mi a teendő. Vegyem vagy ne?
Kicsi az esélye, hogy egy problémamentes autóba futnál bele, mármint ami nem volt rommátörve és utána újraélesztve.
Az biztos, hogy pénztemető, főleg a régi használt bömös.
Legalábbis ha nagyobb köbcentis benzinest veszel, ugye nemcsak az üzemanyag, hanem a biztosítás is drágább pl.
Az automata váltótól óva intelek.
Ha valami csoda folytán sikerülne egy jó állapotú e34-et találni, akkor viszont sok örömöd lehet benne. :)
Ezeknek általában meg is kérik az árát.
Ha élményt akarsz, és érdekelnek az autók, akkor nagyon körültekintően vegyél nyugodtan bmw-t. Ha viszont a műanyag feelingre és a problémamentes, steril autózásra vágysz, akkor vegyél mást. Mondjuk japánt. De azokat elég nehéz szeretni.
Nekem E30-asom van, az E34-gyel egykorú 3-as BMW.
Tökéletes, gyári állapotban van az utolsó csavarig.
Sok kilométert tettem már bele és sosem hagyott cserben.
Ha normális, nem agyonhajtott darabot fogsz ki, akkor lesz egy tökéletes autód, ami nem rohad, nem zabál sokat (köbcentihez képest tényleg nem) és öröm beleülni
Lehetőleg motorikusan gyári legyen az amit megveszel. A BMW-k nagyon alergiásak rá ha megbontják a motor egyensúlyát. A kilóméter számlálót inkább ne is nézd, inkább figyeld meg az üléskárpitot, a kormányt, a pedálokat és a váltógombot, abból eléggé jól be lehet saccolni hány km-et furott. Az ajtóknak a sarkánál szokása rozsdásodni a kocsinak, és kopoktasd végig hogy nem e egy gettemető az autó. Ha már egyszer törve volt inkább meg se vedd az autót, csak akkor ha valóban szerelmes vagy az autóba és mindenáron talpra akarod állítani.
Én egy E36-ot vettem ami törve volt és eléggé rotty állapotban, de mivel gyári compact m-packet volt (ami eléggé ritka) így elszántam magam hogy szépen lassan tökéletesen talpra állítom az autót. DE ez egy hatalmas meló és eléggé költséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!