Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsont sokat kell javítgatni?

Simsont sokat kell javítgatni?

Figyelt kérdés
S51b re gondoltam
2011. máj. 10. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha gyári állapotú akkor nem ha nem gyári hanem telev van rossz alkatrészekkel sokan megveszik az utángyártottat mondván az jó mert új ha olyat fogsz ki akkor igen sokat kell
2011. máj. 10. 21:57
 2/7 A kérdező kommentje:
karbi új benne taiwani
2011. máj. 10. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezek a motorok (Simson, Babetta) rendkívül egyszerűek, alkatrész van hozzá bőven, olcsó és megbízhatóak. Ha egyszer jól megcsinálod, nem sok gond lesz vele. Tapasztalatból tudom.
2011. máj. 10. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, állandóan szerelni kell őket, mindig van valami bajuk. Gyári állapotban lehet , hogy jó volt, de azóta eltelt 30év.
2011. máj. 11. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
egyszerűbb ha veszel 1-2 gyári állapotú donornak szánt motort 5-15e-ért a tied mellé és ha valami rossz a donorról leszedet, azokon sokkal jobb minőségű gyári alkatrészek vannak mint az utánagyártott kínai vackok amik jó ha 1 évet bírnak. Lehet venni gyári alkatrészeket is de szörnyen drágák vagy bontóban körülnézni hátha van hozzá alkatrész.
2011. máj. 11. 09:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokat javítottam a simsonomat és sose volt tökéletes.

Szerencsére már túladtam rajta.

2011. máj. 11. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:

A mai Simsonok nagyrészét azért kell javítani, mert ha valami rossz, vagy csúnya,d e használható rajta, akkor azt a tudatlan tulaj kicseréli újra, mert az biztos jó.

Ezzel persze jót akar tenni, de igazából tönkreteszi szép lassan a motort, mert minden alkatrészt kicserél gagyi utángyártott fosra.

Kérdezőnek: Olyan motort vegyél, ami nem felújított, hanem gyári állapotú, esetleg ha fúrni kell nem baj.

Hirdetésnél nézd a hirdető helyesírását, ez sok mindent elárul róla. Ha tele van helyesírási hibákkal a hirdetés, akkor nyilván a tulaj hanyag, nemtörődöm és lehet, hogy a 8 általánosa sincs meg.

2011. máj. 11. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!