Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek simsont vagy...

Szerintetek simsont vagy robogót vegyek melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Mindenki mást mond valaki szerit a robogó a jobb mert gyorsabb valaki szerint a simson jobb mert strapabíróbb.
2011. okt. 7. 13:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Simson se lassabb ezenél a börrögőknél és sokkal jobb na meg szebb is
2011. okt. 7. 13:53
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt megint vita lenne megint... Keress ismerőst akiknek Simsonja van, és keress akiknek valamilyen robogó és próbáld ki te magad, hogy melyik tetszik. Mondjuk én egy japán robogót ajánlok, leginkább Yamahát, azok megbízhatóak, jól mennek.
2011. okt. 7. 14:24
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
simsonnak sztem annyi előnye van, hogy legalább megtanulsz váltani.
2011. okt. 7. 14:36
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Simson: Könnyen szerelhető, nagy alkatrész ellátottság, olcsóbb alkatrészek, megbízható ha jó állapotú, strapabíró, kisebb fogyasztás 3,6 liter/100Km, nagyobb vezetési élmény (ha 50ccm-nél beszélhetünk ilyenről.), végsebessége 70-75 km/h. Használható: Közút, közepes nehézségű terep. Könnyen irányítható, jó tapadás a nagyobb kereke miatt.

Robogó: Kevesebb alkatrész, drágább alkatrész, egy új robogó maga borzasztó drága (szerintem), nehezebben szerelhető, megbízható (típusfüggő) pl Apriliáknál biztos nem lenne annyi gond, mint egy kínai csodával. Kényelmesebb, nagyobb fogyasztás (4 liter/100Km), vezetési élmény szinte semmi (hacsak, a gáz húzogatása nem számít valamit. Nagyvárosban talán élvezetes vele menni.) Az újak le vannak fojtva. A lefolytott darabok végsebessége: 40Km/h, a folytás nélkülieké: 70-80Km/h. Használható: Csak közúton, mivel rugótávja szinte nincs. Kevésbé tapad, nem dőlhetsz be kanyarokba, mert kicsúszik alólad, a kis kereke miatt.

Összegzés: Ha nagyvárosban laksz, és nem akarsz "szórakozni" a váltogatással, és van rá pénzed vegyél robogót. (Mellesleg egyáltalán nem köt le a váltogatás, de robogó nagyvárosba biztos, hogy jobb választás.)

Ha falun/kisvárosban laksz vegyél egy JÓ ÁLLAPOTÚ Simsont. (Ha jó állapotú akkor kivisz a világ végére, de ha nem az, akkor többet fogod szerelni mint hajtani.)

Nekem személy szerint volt robogóm is, és Simsonom is. Nekem a Simson jobban tetszett.

Remélem hasznos volt a válaszom, és segítettem a döntésed meghozatalába!

2011. okt. 7. 14:51
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

hát szerintem robogó. simson nekem egyáltalán nem tetszik, a váltást meg megtudod tanulni 125köbös motoron is ( ha akarsz tovább haladni a ranglétrán )

Én városban lakom ( 20ezer lakos ) és nekem igy is élmény hajtani,az autókat kerülgetni. hétvégente 100-150 km-ket megyek le vele egyhuzamban, nincs vele semmi baj, 100km/h a végsebessége. Nah már most kinai robogóval biztos csak a baj van. Nekem Aprilia SRem van,tényleg nincs vele semmi baj. 1éves motor 2350euróért vettem újonnan. Kicsit megbántam, mert most úgy áll,hogy lecserelem,és igy talán bukok rajta valamennyi pénzt, bár eladni semmiképpen sem akarom.

Ha hosszútávra akarsz motort,akkor szerintem robogó, ha tudod ,hogy 1-2éven belül lecsereled,akkor elég talán a simson is,vagy 1 használt scooter : )

2011. okt. 7. 15:18
 6/17 anonim ***** válasza:
72%
Egy Simson lazán eljár 2.5 literrel!
2011. okt. 7. 18:35
 7/17 anonim ***** válasza:
52%
Nekem van egy Piaggio Nrg mc3 lc-m és egy simsonm is. A robinak 100 a vége a gyári 50-es Simomnak pedig 85(a folytások el lettek távolítva) és mégis a simson ezerszer jobban szeretem mint a robogót. Nem az a lényeg hogy melyik a gyorsabb hanem az hogy melyiket élvezetesebb hajtani ja és a simon váltani és szerelni is megtanulhatsz és a motorsok sem néznek le hogy robogóval jársz!
2011. okt. 8. 11:31
 8/17 anonim ***** válasza:
31%
..... csak fél város kinevet ,hogy miyen csúnya motorod van :D mindössze ennyi :D
2011. okt. 8. 13:07
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
téged is kinevet a fél város mert nyomorék vagy...
2011. okt. 9. 09:49
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
a simson nem egy csúnya gép és elárulom a robogósokat hamarabb kiröhögik mert szánalmasak
2011. okt. 9. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!