Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek simsont vagy...

Szerintetek simsont vagy robogót vegyek melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Mindenki mást mond valaki szerit a robogó a jobb mert gyorsabb valaki szerint a simson jobb mert strapabíróbb.
2011. okt. 7. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

miért lennének szánalmasak?

nyomorék meg nemvagyok. hajnaldó vagyok normális hangnemben megvitatni ezt a témát,ha erre nemvagy képes,akkor inkább ne irj vissza...

de kiváncsi vagyok,mi a válaszod

üdv

2011. okt. 10. 13:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy robogós engem ne oltogasson! Először inkább tanulj meg motorozni és azután írj! :D
2011. okt. 10. 19:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja és ha nem tetszik a simson akk létezik más fasza 50-es motor is pl: Aprilia RS, Honda NSR, Yamaha TZR és még számtalan enduró
2011. okt. 10. 19:41
 14/17 anonim ***** válasza:

egy robogós téged ne oltogasson ? :D miért,kivagy te ? :D valami nagy motoros,mert te most itt megmondod a tutit ? :D

hát,mitnemondjak :DD jó,szép motorokat soroltál fel, de kb mind robogó szint,csak váltós...

A másik meg,hogy sajnos a robogósokat azok nevetik ki,meg beszélik ki,akiknek még olyanra sem fut,és valami kinaival osztják az észt kinn a lányoknak a sarkon : )

2011. okt. 10. 21:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát nem éppen robogó szint mert egy gyári am6-os rs-nek 105 a vége és nagyon jól gyorsul és egy kis hengertuningal könnyen 120 lesz (pl haveromé). A robogó meg a gazdag gyerekek játékszere és csak divatmotorozásra jó. Ja és telik motorra mert képzeld van egy közel 200 ezres robogónk is a háznál! És az 50 kategóriában a váltás adja az egyetlen élvezetet és a motor döntése és a robogókat meg nem lehet normálisan dönteni!
2011. okt. 11. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:

gyári SRnek 95 a vége, nah akkor holvagyunk ? : ) tuningolható,az meg,hogy a gazdag gyerekek játékszere,szerintem hülyeség. Igen,tény és való,hogy nem mindenki engedheti meg magának.

De mind1,eltértünk a témától,örülök ,hogy nem kezdtél el össze vissza szidkozódni.

Én még 1 megismétlem,hogy szerintem jobb,szebb,gyorsabb 1 robogó ( NEM kinai ) mint egy simson. De mindeki maga dönti el ,hogy mit szeretne.

Amúgy,utolsó válaszoló,igazad van. Ha mindenképp 50köböst szeretne,és nem nyomorog ezeken a kis sportmotorokon,akkor többet érnek,mint 1 robogó. Mert tényleg a váltás az élvezet benne :DD

UI . azért ne mond,hogy 1 robogót nem lehet dönteni :P Lehet,csak kis talicska kerekei vannak,és veszélyes,de nekem valahogy megy :D

2011. okt. 11. 19:56
 17/17 anonim válasza:
31%

Balfékek vitatkoztok. Be sem szállok a suzuki gsx 750F-emmel a vitába:D

Most fogok egy robogót venni, mivel városban furikázni vele nagyon jó, és nem eszik sokat. Sokkal szebb mint egy ócska simson, amivel olyan érzésed van mintha szét esne alattad. Volt simsonom is, nem jött be, mentem robogóval szerintem sokkal nagyobb élmény mint azzal a tragaccsal menni aminek háromszor akora hangja van mint amennyivel megy.

2012. febr. 22. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!