Szerintetek simsont vagy robogót vegyek melyik a jobb?
miért lennének szánalmasak?
nyomorék meg nemvagyok. hajnaldó vagyok normális hangnemben megvitatni ezt a témát,ha erre nemvagy képes,akkor inkább ne irj vissza...
de kiváncsi vagyok,mi a válaszod
üdv
egy robogós téged ne oltogasson ? :D miért,kivagy te ? :D valami nagy motoros,mert te most itt megmondod a tutit ? :D
hát,mitnemondjak :DD jó,szép motorokat soroltál fel, de kb mind robogó szint,csak váltós...
A másik meg,hogy sajnos a robogósokat azok nevetik ki,meg beszélik ki,akiknek még olyanra sem fut,és valami kinaival osztják az észt kinn a lányoknak a sarkon : )
gyári SRnek 95 a vége, nah akkor holvagyunk ? : ) tuningolható,az meg,hogy a gazdag gyerekek játékszere,szerintem hülyeség. Igen,tény és való,hogy nem mindenki engedheti meg magának.
De mind1,eltértünk a témától,örülök ,hogy nem kezdtél el össze vissza szidkozódni.
Én még 1 megismétlem,hogy szerintem jobb,szebb,gyorsabb 1 robogó ( NEM kinai ) mint egy simson. De mindeki maga dönti el ,hogy mit szeretne.
Amúgy,utolsó válaszoló,igazad van. Ha mindenképp 50köböst szeretne,és nem nyomorog ezeken a kis sportmotorokon,akkor többet érnek,mint 1 robogó. Mert tényleg a váltás az élvezet benne :DD
UI . azért ne mond,hogy 1 robogót nem lehet dönteni :P Lehet,csak kis talicska kerekei vannak,és veszélyes,de nekem valahogy megy :D
Balfékek vitatkoztok. Be sem szállok a suzuki gsx 750F-emmel a vitába:D
Most fogok egy robogót venni, mivel városban furikázni vele nagyon jó, és nem eszik sokat. Sokkal szebb mint egy ócska simson, amivel olyan érzésed van mintha szét esne alattad. Volt simsonom is, nem jött be, mentem robogóval szerintem sokkal nagyobb élmény mint azzal a tragaccsal menni aminek háromszor akora hangja van mint amennyivel megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!