Nincs kedvetek tüntetni a hatalmas üzemanyag árak ellen?
Éppenséggel lenne, mert nem tudom az autót lecserélni tömegközlekedésre. De ahhoz, hogy foganatja is legyen elég komoly megmozdulást kéne összehozni, amihez nem ártana, ha egy-két autós médium is társulna, amit nem nézek ki belőlük.
És mit is csinálnák tüntetéskor?
az, hogy nem tankolunk 1-2 napot nem játszik, mert másnap bepótoljuk, plusz a fuvarozók hozzák a szokott forgalmat. Forgalom lassítást most is engedték erre-arra, de azért arra figyeltek, hogy legyen kerülő út, így nagy fennakadást nem okozott, legalábbis amerre én jártam. A taxisblokád egy jó példa lehet.
az én autóm vízzel működik.
100 kilométert tesz meg kb 1 deci vízzel.
csak nem szabadalmaztathatom mert 100 milliárdos titoktartási szerződést írattak alá velem.
"És ha tüntetsz, akkor olcsóbb lesz?"
Reméljük igen, de a válaszodból, kérdésedből, nem az tűnik ki, hogy hiszel benne, és szerintem sokan vagytok így, ezért nehéz összehozni egy olyan megmozdulást ami hatással lehetne.
Aláírásokat kellene gyűjteni. Szerintem.
Kb az lenne benne, hogy 380 Ft maradjon a benzin és a gázolaj, 1-2 éven keresztül.
Ezt kellene valahogy megfogalmazni.
X ezer aláirás ha megvan, akkor be lehet nyújtani a kormánynak. Elég hamar összejönne, ha kell házalással, ha kell a főtéren leszólitgatással.
Ha ezt el tudnánk érni, már sokkal jobb lenne a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!