Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, mit gondoltok egy olyan...

Fiúk, mit gondoltok egy olyan lányról, aki 21-22 évesen még szűz? Elmenne tőle a kedvetek?

Figyelt kérdés
Ha ismerkednétek, és ezt esetleg elmondaná nektek, ha oda kerülne a sor, nem tartanátok cikinek? Mivel gondolhatjátok, hogy a lány nem annyira (vagy egyáltalán nem) tapasztalt, mert nem volt még része szexben, meg semmi ehhez hasonlóban.

2013. ápr. 6. 11:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
nincs vele gond,ez nem baj
2013. ápr. 6. 11:21
 2/24 anonim ***** válasza:
12%
Gondolom nem véletlenül szűz ennyi idősen, így én nem kezdenék vele.
2013. ápr. 6. 11:22
 3/24 anonim ***** válasza:
72%
Az egy érték:)En 25/f vagyok és szűz. :D
2013. ápr. 6. 11:22
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 vagyok szűz. A barátomat nem zavarta mikor elmondtam neki, nem akadt ki rajta.
2013. ápr. 6. 11:23
 5/24 anonim ***** válasza:
72%
A lányoknál soha sem rossz erény ha szűz.
2013. ápr. 6. 11:24
 6/24 anonim válasza:
91%
Én örülnék neki és nagy becsben tartanám. Ez egy olyan érték manapság, amire inkább büszkének kéne lenni, mint cikinek tartani.
2013. ápr. 6. 11:30
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

A barátom sem mondta, hogy gáz lenne, néha én érzem (nagyon) cikinek, mert bénázok, de ő egy szót sem szól.

Türelmes, nem kapkodunk el semmit, így igazán mázlim van vele.

Aki meg írta, hogy nem kezdene, mert nem véletlenül szűz még: figyi, 24 vagyok, szűz. Lett volna alkalmam megd.gatni magam, de kösz, azt nem, komoly kapcsolat meg nem volt a láthatáron (mostanáig). Ennyi az oka, és szerintem sokan vagyunk így ezzel.

Sok férfinek ez jó pont, de azt is megértem, aki nem tanárbácsit akar játszani, hanem élvezni a szexet. Nincs ezzel semmi baj, csak nem kell leminősíteni minket, amiért szüzek vagyunk, hisz nem tudod az okokat.

2013. ápr. 6. 11:36
 8/24 anonim ***** válasza:
0%

én ugyanúgy randiznék veled ha tetszenél, bár kicsit fura, félnék hogy nem vagy elég szexéhes :( nekem pedig olyan kéne :/ ez is egy igényem

F19 szűz

2013. ápr. 6. 11:40
 9/24 anonim ***** válasza:
63%
Attól függ. Ha nagyon jól néz ki vagy épp szerelmes lettem akkor nem. De ha egy normál ismerkedést veszünk ahol mondjuk egy átlagos külsejű csaj van akkor nekem elveszi az ismerkedéstől a kedvem ha megtudom, hogy szűz. Hiszen azért ennyi idősen már igénylem a szexet, és a szüzességét meg nem venném el ha nem vagyok belé szerelmes, mert annál több gerincem van szóval túl sok dilemmát okozna :) 23/F
2013. ápr. 6. 11:56
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom többek honnan veszitek és mért hiszitek szenttül, hogy aki szűz ennyi idősen, az nem igényli (igényelné) a szexet. Én is szűz vagyok, de nem azért mert nem szeretnék szexelni, hanem mert soha sem jött össze viszonzott szerelem, szerelem nélkül pedig nem tudom megtenni. Egyébként is ritkán vagyok igazán szerelmes, és nekem az kell, hogy akivel kapcsolatot alakítok ki, azt igazán szeressem, illetve ő is engem, viszont. Ilyen helyzet viszont egyelőre nem állt elő, ezért is vagyok még szűz. DE, ez nem egyenlő azzal, hogy ha legközelebb szerelmes leszek (remélhetőleg kölcsönös lesz a vonzalom) és összejövünk a fiúval, akkor hónapokig váratnám, csak elvből, vagy mittudomén. Én is vágyom már rá, de nem vagyok primitív ösztönállat, hogy random d*gassam meg magamat diszkó és ahhoz hasonló szennytelepeken... 22l
2013. ápr. 6. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!