Fiúk, mit gondoltok egy olyan lányról, aki 21-22 évesen még szűz? Elmenne tőle a kedvetek?
A barátom sem mondta, hogy gáz lenne, néha én érzem (nagyon) cikinek, mert bénázok, de ő egy szót sem szól.
Türelmes, nem kapkodunk el semmit, így igazán mázlim van vele.
Aki meg írta, hogy nem kezdene, mert nem véletlenül szűz még: figyi, 24 vagyok, szűz. Lett volna alkalmam megd.gatni magam, de kösz, azt nem, komoly kapcsolat meg nem volt a láthatáron (mostanáig). Ennyi az oka, és szerintem sokan vagyunk így ezzel.
Sok férfinek ez jó pont, de azt is megértem, aki nem tanárbácsit akar játszani, hanem élvezni a szexet. Nincs ezzel semmi baj, csak nem kell leminősíteni minket, amiért szüzek vagyunk, hisz nem tudod az okokat.
én ugyanúgy randiznék veled ha tetszenél, bár kicsit fura, félnék hogy nem vagy elég szexéhes :( nekem pedig olyan kéne :/ ez is egy igényem
F19 szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!