Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a kiszemelteteken észrevennétek, hogy féltékeny, akkor elmenne tőle a kedvetek?
Van egy fiú, aki szemezett velem,meg közeledett, a barátai is figyeltek,meg minden...De mikor láttam más lányokat a társaságában,akkor kicsit féltékeny lettem,szerintem ez lejött,mert igyekezett visszavenni a fiú,és távolodott más lányoktól.Viszont nem tudom miért jutott eszembe,ezért elkezdtem én is más fiúkkal szemezni,és így vett vissza...
Na szerintetek ez jó jel?Akkor nem zavarja,hogy bár még nem is beszéltünk,de látja,hogy féltékeny vagyok???
(Na szóval volt olyan,hogy direkt a lány közelébe kerültem,hogy kicsit megismerjem,aztán otthagytam....Szóval végülis nem kezdtem el velük barátkozni.)
Lehet, de mindegy, én mit mondok, mert lehet, hogy a srác máshogy gondolkodik. Tudod, bármilyen meglelpő, mi is fejlett lények vagyunk, különböző gondolkozással.
Nekem imponálna, ha egy lány féltékeny lenne, de azonnal hagynám, ha látnám, hogy megpróbálna féltékennyé tenni.
Akkor most ennyi?????? :( Mással szemeztem...
Utána úgy ment el mellettem,mintha nem is lennék ott....
Szerintetek????
Mit csináljál? Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
Nőjj fel. Szólj hozzá, ne csak nézd, vagy fészbukon bökdössétek egymást. A kérdésed alapján általános iskolásoknak tűntök.
Szerintem így próbálkozz:
Néha-néha nézz rá, de akkor "beszéljen" a szemed! Másokat pedig ne nézegess, ha beszélgetsz valakivel, látszódjon rajtad, hogy nem érdekel az illető! Persze ha lánnyal beszélgetsz, akkor légy vidám, mosolygós!
Vagy:
Rá se nézz a kiszemeltedre, de ha egyszer is közelebb kerülsz hozzá, légy nagyon elragadó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!