Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha észrevennétek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha észrevennétek, hogy a lánynál -amelyik bejön nektek- csak a másodikok vagytok, abbahagynátok a "kapcsolatot"?

Figyelt kérdés
minden nap sokat beszéltek a lánnyal, elmondja a problémáit,hülyéskettek de mikor rákérdezel, hogy járnátok-e azt mondja, hogy szeret, csak mint barátot. Ugyan úgy beszélgetnétek vele órákat?
2009. júl. 8. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
amennyiben barátkozni szeretnél vele nem, de ha többet is szeretnél tőle akkor lehet érdemes lenne mert hosszútávon elég rossz érzés lehet olyan ember mellett lenni akiért rajongsz de nem lehet belőle több..
2009. júl. 8. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Nos.. énis ugyanebben a helyzetben vagyok, csak én nem 2. vagyok, őneki nincs senki más, aki tetszik neki, semmi.. én teljesen bele vagyok esve, miután rékérdeztem, lett egy jó nagy viszonyváltás.. levegőnek vett.. stb.. egy véletlenből egy jó nagy összeveszés, abbol kibékülés, utánna ugyanaz a hide viszony, most kezd helyreállni az egész dolog.. Igen, én próbálkoznék vele.. Ha a barátja vagy, ismered jól, az már egy plusz pont..
2009. júl. 8. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
dettó ugyanaz volt nekem is, mint az előző válaszolónak, csak én lány vagyok.. mostmár mind2knek van párja, és szinte olyan jó a viszonyunk, mint az eset előtt..
2009. júl. 8. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Én jártam már úgy, hogy én voltam a második. Rajtam kívűl volt még 1 felesége(akit nem szeretett)és 2 lánya(akiket viszont imádott).

Jól megvoltunk,de tudtam, hogy a gyerekek miatt sose fog elválni és tudtam, hogy hosszú távon ez így nem megoldás, pár hónapra rá véget is ért a kapcsolatunk!

Ha csak 2.vagy akkor abból sose lesz igazán jó kapcsolat, olyan emberrel nem lehet boldogan leélni az életet.

Keress olyat akinek te vagy mindig az első!

2009. júl. 8. 16:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Hasonló szitu. Nekem van barátom, és van egy nagyon jó haverom akivel sok mindent megosztottam, ő szinte mindent elmondott nekem, aztán pár hónap múlva kinyögte, hogy ő nagyon szeret engem és szeretné hogyha több lenne köztünk. Engem ez nagyon zavart, mert nagyon jól tudta, hogy ő nekem CSAK barát. Ezáltal egy kicsit eltávolodtam tőle, mert nem szeretem az ilyen egyoldalú dolgokat, főleg úgy nem, hogyha közeledik feléd valaki, akitől te egyáltalán nem akarsz semmit. Én 20/L vagyok, a barátom 29 (vele 3 éve együtt:) az a srác meg 34. Szerintem elég gáz. Ha már rákérdeztél akkor hagyd egy kicsit szabadon, ne beszélgess vele annyit, próbálj egy kicsit tűrni, mert a lánynak ez egy idő után nem fog tetszeni, mert barátként néz rád. Nem tudom hogy mióta vagytok jóba, de ha ez régebb óta van, akkor ha ennyi idő alatt nem tekintett rád másképp, akkor nagy valószínűséggel nem is fog. Ez az én véleményem, mert ezt átéltem, és egyáltalán nem vagyok kíváncsi arra a srácra. Zavaró! Ha megfogadod, hajrá, ne beszéljetek minden nap, de lehet hogy jobban jársz ha beletörődsz, hogy te "csak" második maradsz. SORRY
2009. júl. 8. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!