Mit gondoltok első autónak egy e36-os 318i bmw-ről?
Figyelt kérdés
Szerintetek optimális kezdő autó vagy nem? Ha nem akkor légyszi 1-2 okot is,köszi!2015. jan. 10. 10:52
2/9 anonim válasza:
Nem az. Nem indokolom meg, hogy miért, mert úgysem foglalkozol velem. Már rengetegen leírtuk milliószor, de általában nem foglalkoznak velünk, csak 2 hét múlva, hogy megvettem és ez meg az a baja lett és ilyenkor mi van. Vegyél csak Béjemwét 500ezerért. Mert gondolom nincs rá több.
3/9 anonim válasza:
500 ezer? Ugyan... ő 200 ezerért szeretne mindenestül
4/9 anonim válasza:
Szerintem elmegy kezdő autónak is.
Az előttem írók arra céloztak, hogy ne egy lepukkant olcsó E36-ot vegyél, mert az csak a pénzt viszi és sose lesz normális autód. Ha hajlandó vagy normális árat kifizetni egy normális E36-ért, akkor hajrá.
5/9 anonim válasza:
különben én nem vennék autót ilyen válság áron
sok kereskedő 0% Thm-re is ad autót, csak vigyed, ha meg ne tudnád fizetni a részletet autót mibőlterveztél fenntartani?
6/9 anonim válasza:
Ja 6-700-ért vegyél és olyan nagy gond nem lehet, de ilyen korban már szinte mindig előjön valami kis bosszantó probléma.
7/9 anonim válasza:
meg mondjuk én már akkor 320-at vennék...mégis csak sor6
8/9 A kérdező kommentje:
11:46- te tuti valami médium vagy hogy tudod mennyi pénzem van rá!!! Ugye?? Amúgy meg rohadt messze vagy az igazságtól :)
2015. jan. 10. 17:02
9/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó választás ez kezdő autónak, nekem is ez az első autóm,igaz az enyém 320i sorhatos de baromi jó,erős.kényelmes,és megbízható autó.. 7-800e körül már találsz jókat,szépeket :)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!