Miért merül le az akku a motoromban?
125ös ETZ-ről lenne szó
Megnéztük a generátor elvileg tölt mert akksi nélkül is megy
Az akku nem lehet rossz mert kb 2,5 hete vettünk bele új motobatt zselés akut
A gyújtás megnézettem azt mondták a kalapács a végét járja de az új kalapácson meg 2x vastagabb az érintkező tehát azt nem sikerült rávenni eddig hogy kinyisson
A töltés jelzőm világít tehát valahol gond van de nem tudom hol
Az akksi kb 1 hétig rúgásra indította a motort azóta a visszajelzők sem világítanak
Vettem hozzá még elektromos fesz szabályzót is de azzal még annyi se történik mint a régi ddr-essel pedig mindenki azt javasolta hogy megéri mondernizálni
A kinézete vett rá az etz megvételére de ha így nyeli a pénzt belököm az árokba és lehugyozom majd meggyújtom
Ha valaki ért hozzá javasoljon valamit :D
Hát igen az nem megoldható
De jól fog ez a tudás még egyszer jönni amit itt szerzek meg :D
Pontosan.
Út közben is jöhet valami gond. De ha ismered a motor működését akkor legalább van esélyed elhárítani :)
Na már meg vagyok lőve
Új kondenzátort és biztosítékkészletet kapott de csak annyit értem el hogy 6000-iggyújt és még mindig rosszul és eközben ugyan úgy nem tölt
Már nem tudom milye lehet rossz
Valakinek ötlet? :D
veteran.forum.hu
Itt is akad olyan aki nàlam jobban ért hozzà.
4Ah-s akksi 4500 Ft a Zsigmond téren Bp-en..
Dobd ki belőle a régi sz*rt Ennyire egyszerű.
Most is 4,5ös akku van benne asszem 4600 volt és nem is rossz mert töltés nélkül bírta másfél hétig :D
De ha minden igaz megvan a második tulaj (4. vagyok) ha utolérem én is átszaladok (szomszéd falu, hihetetlen hogy 3. gazdája vagyok ebben a körzetben :D az első se lakhatott messze tuti) csinálja meg ha tudja inkább kifizetem mert aki összerakta a halálból a gépet (állítólag rendszáma sem volt mikor hozzá került de majd kifaggatom) jobban ismeri mint aki hajtja
Ez alap
Alapból én viszem majd át mert az a biztos :D
Na majd holnap remélhetőleg megszerzem a számát és megbeszéljük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!