Szerintetek melyikek a világon azok az autógyártók akik a legigényesebb autókat komponálják?
Milyen szempontból igényes? A Lotusra lehet mondani, hogy teljesítmény és futóművileg igényes, de ha beülsz, a beltér elég spártai és illesztési hibák is gyakoriak. Ugyanez van Ferrarinál is ha nem figyelsz a részletekre, akkor hibátlan, de a '80-as években még a legolcsóbb anyagokból építettek műszerfalat, de ma is nagy arányban találsz benne műanyagot és kevésbé kidolgozott apróságokat.
Szerintem egyértelműen valami kis manufaktúrát kell keresni, de arra meg nem lehet rámondai, hogy gyár, szóval esetleg a kis szériások között Rolls Royce, Spyker, Bugatti - valam ilyesmi.
Na jó, most pont egy új szériás A8-ost nézegetek és a bőr bevonatos műszerfal, lejjebb haladva fa, lejjebb pedig szálcsiszolt alumínium (legalábbis kinézetre, az ablak fel van húzva, nem tudom tapogatni).
A könyöklő bőrbevonatú, előtte a sok konzol fa keretbe van rakva, bőrkormány, oldaltámaszos bőrülések.
Van ennél extrább persze, de én egy ilyennel is ellennék....
rolls, bentley
Ha lejjebb megyünk egy kategóriával, akkor ott a mercedes S osztály, aztán az audi A8 követi egy hajszállal, majd a 7-es BMW, de ezek kb. egy kutya, ám a merci egy hajszállal jobb ilyen téren még mindig. Feltételezem a luxusra, anyagminőségre, kidolgozottságra vagy kiváncsi, persze van még milllió más szempont, ami alapján autót lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!