Miért csinálják ezt az autógyártók?
Azért kicsit erős ez a "nyilvánvalóan nem megfelelő" motorral kijelentés!
Az Uno-m egykoron 45 lóerős kis f.os volt, a városban igen dinamikusan tudtam vele közlekedni, és simán elmentem vele hosszabb utakra is.
Én inkább úgy látom, hogy manapság van egyfajta teljesítmény hajhászás, ezért valóban kevésnek tűnhet a 60-70 lóerő.
A fogyasztásuk nem lesz több, megfelelő végáttétellel ezek is jó gépek. Példának ott van mutter autója: 1,2 Fiat Stilo, 6 sebességes váltóval.
Az a fő kérdés, hogy minek veszel autót? Használni, vagy arra, hogy elmondhasd "hú vazze, az enyém 160 lovas".
nem azért, hogy elmondhassam, de itt ez az autó
64 lóerő, és mellé több mint 1 tonna
ugyan még nem ilyen autót, de hasonlóan gyengét igen, 80 fölött csak nagy erőlködéssel tud gyorsulni
Még mindig nem értem a problémádat. Városban teljesen jó, hosszabb utakra is kiváló. És ha nem gyorsul 80 fölött, akkor mi lesz? Majd lassabban gyorsul.
Nem versenyautó, hogy a gyorsulás legyen az elsődleges cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!