Félek a vezetéstől (? )
Figyelt kérdés
Volt 1-2 rossz élményem miután megszereztem a jogsit (pl. lefulladtam a körforgalomból kifelé). Ezek elvették a kedvem a vezetestől, kicsit félek kimenni a forgalomba. Azt mondták nem vezetek rosszul, de ezek a bakik kicsit megijesztettek. Mit javasoltok?2014. júl. 31. 23:49
2/9 szántóvető válasza:
konkrétan mitől félsz?írd le az összes félelmedet.
3/9 A kérdező kommentje:
Legfőképp az autót féltem. Egy elég drága terepjárónk van és félek, hogy összetöröm...
2014. aug. 1. 00:18
4/9 anonim válasza:
Akkor ha félsz ne vezess. Ha ennyitől megijedsz mi lesz télen? Vagy egy komolyabb helyzetben?
5/9 anonim válasza:
nekem is volt rossz elmeny,mikor bele sikerült menni az ärokba de igy legaläbb elkerültem hogy majdnem belemhajtottak. Hät szerencsere a vasoszlop is centikre volt az oldalamnäl. Utäna sokäig feltem es most is felek ha volän möge kell ülni,de higgadtan körültekintöen vezetek,egyelöre csak közelben,szokott helyen. Inkäbb egyedül szeretek,ugy nem vonjäk el a figyelmet,es tudom hogy csak magamra szämithatok. Szoval nyugodtan kell volän möge ülni arra gondolva hogy menni fog,elvegre valahogy csak meglett az a jogsi is de rutin,gyakorläs nelkül es stresszel sose fog müködni a dolog
6/9 anonim válasza:
Kössél CASCO biztosítást az autóra. Ez majd megnyugtat.
7/9 Zsebvirág válasza:
Utolsó!
A Cascoval nem hiszem, hogy ki tudod váltani a saját magad vagy a mások életét...
Am. nekem ennél jóval zűrösebb helyzeteim is vtak már. Például tegnap megakartam állni és nem állt meg az autó, mert kiment az üzemi fék... nem pánikoltam be, vissza váltogattam és motorfékkel letudtam szinte teljesen állni. Persze, szerencsés helyen történt, kihalt úton, nem messze a házamtól. Lehetett vna rosszabb is, ha mondjuk pirosnál való megállásnál vagy hirtelen fékezésnél történik ez.
És a bónusz, nekem kellett elvinnem az autót utána a szerelőhöz ami 15 km-re van a helyszíntől. A trélerezés többe került vna mint maga a javítás... evvel arra célzok, hogy ha az embernek autója van, néha szabályt is kell áthágnia.
8/9 anonim válasza:
vegyetek egy régi suzuki swiftet 2-300 ezerért amit meghúzhatsz meghorpaszthatsz kedvedre, és ha tönkrebaaszod a kupplungot és/vagy váltót, az is néhány 10 ezer ft-os tétel csak. ennek az autónak a motorja, váltója igazából olyan sokat kibír, hogy egy mire teljesen széthullik szerintem a leg fakezűbb is szerez annyi gyakorlatot, hogy utána talán oda lehet adni a több milliós kocsit is talán...
9/9 Bajer válasza:
Úgy előzd meg a lefulladást, hogy gurulj üresben, legyél fékkészenlétben és csak a legvégső pillanatban kapcsolj fokozatot, addig csak pihentesd a bal lábadat a padlón. Idővel térj vissza a motorfékkel történő gurulásra. A többi bakinál meg apránként gondold végig, hogy kell megoldani egy szituációt és attól ne térj el. A KRESZ-ben nagyon sok részletezés van, ezeket érdemes precízen alkalmazni és akkor gördülékenyen megy a vezetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!