Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Félek a vezetéstől. Ez csak...

Félek a vezetéstől. Ez csak átmeneti állapot?

Figyelt kérdés
Most járok a 10. óránál, és 8 órám nagyon jó volt, szinte élveztem a vezetést, és a 10. órán mintha soha életemben nem vezettem volna, mindent elfelejtettem.... Holnap megyek, de kb úgy érzem magam mintha egy vizsgára mennék, ma egész nap arra gondoltam mi lesz, fájt a fejem, a gyomrom is egyben van...stb

2012. júl. 4. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Átmeneti. Csak bestresszeltél. De felesleges, hiszen te mondtad, hogy eddig szeretted, és jól ment. Vannak bakik, lehet hibázni, elvégre azért jársz, hogy megtanulj! Persze, hogy hibázol, amíg nem tanulod meg mik a hibáid. Ezért jársz. Szóval csak nyugalom, élvezd azt, hogy mindig újat tanulsz, és akkor legközelebb már úgy fogsz menni, hogy ezt többször nem véted el, és már ez is menni fog. Közben gondolj arra az előző 8 órára, amikor jól ment. Ha akkor jól ment, máskor miért ne menne. hajrá
2012. júl. 5. 00:05
 2/6 A kérdező kommentje:
mindent gyorsan akarok csinálni... a térlátásom is... mi mellett mentem el, nem figyelem, a jobb külső visszapillantóba is alig nézek., már arra gondoltam h mondom az oktatómnak menjünk ki a rutinpályára....mintha biztonságosabb lenne mint a sok őrült közt a városba.nyilván ezt is meg kell tanulnom. mikor csak úgy vezetgettem, hát tök jó volt és annyi mindenre kell vigyázni figyelni, sok így egyszerre.
2012. júl. 5. 00:11
 3/6 reptoid ***** válasza:

Nekem is volt egy pár órás ilyen időszakom. Rossz érzésekkel szálltam be vezetni, de szerencsére egy pár óra után elmúlt, bár nem voltam utána sem olyan felszabadult, de mindenképp jobb volt.

Vizsga után meg? Mintha az aszfalton születtem volna :D

2012. júl. 5. 00:33
 4/6 A kérdező kommentje:
:) nekem is el tudja rontani a hangulatom.ha meg jól megy az egész napom jobb.
2012. júl. 5. 00:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Átmeneti ne aggódj! :) Bár tudom hiába mondom ilyenkor. :D

Nekem egyik alkalommal jól ment másikon meg borzalmasan, olyankor fel tudtam volna robbanni! Majd kb. a 20. órától mintha oda születtem volna, persze még akkor is hibáztam sokat, de már nem idegesítettem magam rajta. Majd legközelebb jobban oda figyel az ember.

Szóval nyugi. :)

2012. júl. 5. 18:32
 6/6 A kérdező kommentje:

a tegnapi napom nagyon jó volt, bent vezettem a városba. Jól ment. kérdezte az oktatóm hogy aludtam, én meg mondtam hogy agyon stresszeltem magam a vezetés miatt.

de jó volt tényleg.de azért izgultam ám.

2012. júl. 6. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!