A hugom nagyon válogatós, ez csak átmeneti állapot?
Én is ilyen voltam, és ha ettem, akkor is csak keveset.
Egyre több dolgot voltam hajlandó megenni, már nem kellett külön főzni nekem. Aztán egyetemen kénytelen vagyok magam gondoskodni a kajáról, olcsón, szóval már nagyon jó vagyok. Persze van, amit semmi pénzért meg nem ennék, de különösebb bajom nincs. Azért valami gyümölcsöt találjatok, amit szeret, esetleg próbálkozzatok másfajta elkészítéssel, meg valami vitamint pluszban nem árt. A majonéz viszont szúrja a szemem, az baromi egészségtelen, vagy leglaább csináljátok házilag.
egy-két tipp hátha nálatok is beválik:)
9 éves gyerekem ugyanilyen volt
reggeli: joghurt, tej-müzli tegyél bele vaniliscukrot és aszalt gyümölcsöket-később válsd ki friss gyümölcsre
süssetek együtt reggelire tojász zöldséggel(beletudod csempászni a petrezselymet, paprikát, pardaicsomot) persze mellé tedd a kolbászt és a virslit is
pizza-paradicsompüré, kukorica, husdarabok, kolbász, zöldborsó-hátha nem szúrja ki- rá tedd a téliszalámit meg a majonézt h elfedje:)
tejberizs kakaósan, fahéjas, befőttel, lekvárral
rizskoch, gyümölcsös piskóták, muffin-tetejére csoki kerüljön ne gyümölcs
krumpli-rakott krumpli-tejföl alá paradicsom, ahgyma, paprika darabok, tetejére kolbász, tszalámi, reszelt sajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!