Van szabályozva az hogy hogy lehet elindulni vagy hogy milyen gyorsan egy kocsival?
Figyelt kérdés
Pl állok egy kereszteződésben várom hogy váltson a lámpa zöldre, mellettem a másik sávban van egy rendőr, na ha én nekem tegyük fel van egy rohadt gyors kocsim, és én úgy akarok elindulni hogy rohadt gyorsan kipörgő kerékkel nagy zajjal akkor az érdekli a rendőrt ha én így indulok el mellette?2014. júl. 30. 22:07
1/3 anonim válasza:
A gumifüstölés környezetszennyező, abba beleköthet. A kipörgő kerekek miatt szitáló hátsó futómű baleset veszélyes, abba is beleköthet, de ha csak gyorsulsz és nem léped át a sebességhatárokat, akkor ahhoz senkinek semmi köze.
2/3 anonim válasza:
Rohadt gyors=drága pl. M-es BMW,Porsche stb.
A rendőr úgysem köt bele ilyenekbe főleg ha fekete, Te meg nagydarab és kopasz vagy.
3/3 anonim válasza:
ha nem veszélyeztetsz mást elméletileg, pl. nem mész el centire a gyalogostól meg ilyenek, akkor ha akarsz 1 másodperc alatt is elgyorsulhatsz 50-re, ha tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!