Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes elindulni a tanfolyamon?

Érdemes elindulni a tanfolyamon?

Figyelt kérdés
Szeretnék már nagyon megtanulni vezetni és letenni a jogsit de suli mellett nem akartam. Suli után szinte egyből elkezdtem dolgozni és 1 éve, hogy dolgozok még mindig nem kezdtem bele. Félek...hogyan tudnám összepárosítani a munkahelyet a tanfolyammal? Reggel fél8ra megyek és délután 4-ig dolgozok. Utána meg amikor haza érek nem úgy érzem, hogy sok kedvem van általában lefekszek pihenni. A kresz és különböző oktatások milyen időpontban vannak? Ha mondjuk reggel kell mennem valahová akkor azt át lehet tenni másik időpontra munka utánra? Volt valakinek ehhez hasonló "problémája"?
2014. jún. 24. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
ahol én tanultam , ott lehetett jelentkezni délutáni, esti, és csak hétvégi tanfolyamra is , ez Székesfehérváron volt , de sztem volt délelőtti is
2014. jún. 24. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Majd utána járok akkor, hogy délutáni vagy estire lehet e jelentkezni. De úgy az átlagosnál menyivel kerül több időbe mire megszerzem a jogsit? Teszem fel, ha elsőre sikerül minden...
2014. jún. 24. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahol én tanultam ott volt online tanfolyam. Azthamar le lehetett tudni, aztán vizsga. A vezetés lesz neked kicsit neccesebb, mert olyan oktatót kell találnod, aki vállal hétvégén, meg nem probléma neki 4-5 óra után órát adni. Egy alkalomra nyugodtan számolhatsz 2 órával. Onnantól kezdve viszont a te ügyességeden múlik. Valószínű kicsit hosszabb idő, mint diákként, mert azok 1 nyár alatt letudják napi vezetéssel.
2014. jún. 24. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
hát ha hétvégi tanfolyam a kresz akkor szerintem 1 hónap , tehát 4 hétvége talán, vezetésnél , hát én sokszor mentem szombat reggel 6-ra is...az oktatóm sokszor dolgozott este 8-ig szóval... ez oktató függű igazából ki mikor meddig vállal
2014. jún. 24. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!