Érdemes elindulni a tanfolyamon?
Figyelt kérdés
Szeretnék már nagyon megtanulni vezetni és letenni a jogsit de suli mellett nem akartam. Suli után szinte egyből elkezdtem dolgozni és 1 éve, hogy dolgozok még mindig nem kezdtem bele. Félek...hogyan tudnám összepárosítani a munkahelyet a tanfolyammal? Reggel fél8ra megyek és délután 4-ig dolgozok. Utána meg amikor haza érek nem úgy érzem, hogy sok kedvem van általában lefekszek pihenni. A kresz és különböző oktatások milyen időpontban vannak? Ha mondjuk reggel kell mennem valahová akkor azt át lehet tenni másik időpontra munka utánra? Volt valakinek ehhez hasonló "problémája"?2014. jún. 24. 13:51
1/4 anonim válasza:
ahol én tanultam , ott lehetett jelentkezni délutáni, esti, és csak hétvégi tanfolyamra is , ez Székesfehérváron volt , de sztem volt délelőtti is
2/4 A kérdező kommentje:
Majd utána járok akkor, hogy délutáni vagy estire lehet e jelentkezni. De úgy az átlagosnál menyivel kerül több időbe mire megszerzem a jogsit? Teszem fel, ha elsőre sikerül minden...
2014. jún. 24. 13:58
3/4 anonim válasza:
Ahol én tanultam ott volt online tanfolyam. Azthamar le lehetett tudni, aztán vizsga. A vezetés lesz neked kicsit neccesebb, mert olyan oktatót kell találnod, aki vállal hétvégén, meg nem probléma neki 4-5 óra után órát adni. Egy alkalomra nyugodtan számolhatsz 2 órával. Onnantól kezdve viszont a te ügyességeden múlik. Valószínű kicsit hosszabb idő, mint diákként, mert azok 1 nyár alatt letudják napi vezetéssel.
4/4 anonim válasza:
hát ha hétvégi tanfolyam a kresz akkor szerintem 1 hónap , tehát 4 hétvége talán, vezetésnél , hát én sokszor mentem szombat reggel 6-ra is...az oktatóm sokszor dolgozott este 8-ig szóval... ez oktató függű igazából ki mikor meddig vállal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!