Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi tanfolyamon kinek hogy...

Jackson666 kérdése:

Jogsi tanfolyamon kinek hogy ment a vezetés?

Figyelt kérdés
két alkalommal voltam eddig vezetni.soha életembe nemvezettem autót.full kezdő vagyok.és finoman kell nyomjam a kuplungot a gázt a féket.és hogy mikor hová kell nyulni mereven fogom még a kormányt és a kormányzás is még nem tökéletes tehát szoknom kell az autót és hogy kialakuljon hogy mindenre egyszerre tudjak figyelni. nektek hogy ment az első és második óra? és kb hány óra volt elég hogy vizsgázni tudjatok vezetésből?csak olyanok irjanak akik a tanfolyamon tanultak meg vezetni és elötte nemtudtak.
2014. máj. 11. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem az első órán egy parkolóban kellett előre mennem majd hátrafordulva tolatni egyenesen aztán tükörből utána pedig 8-asokat írtunk le a kanyarokban úgy tettünk mint egy jobbkezes utcában(tehát szabályasn lassítás akár megállás 1-es újra indulás és index) utána azon az órán már én vezettem vissza 3-5km-et oda ahonnan indultunk a táblákra illetve a többi autóra a 10. óráig csak akkor figyeltem amikor épp eszembe jutott utána kéezdte el mondnai hogy mostmár törődjek azokkal is,nekem pont a tanfolyam felénél jött be az 580km-es szabály és kiszámoltuk hogy az kb 45 órára jön ki ezért én a 30. órán nem is tudtam volna átmenni mivel 45-re készültem az utolsó óra előtt 2-3al jött el csak az az idő amikor vizsgatökéletesen ment a parkolás is minden utolsó óra katasztrófa volt ahogy kell de a vizsgán már szintén tökéletesen mentem át. 20. szülinapom előtt 1 hónappal vizsgáztam szülinapomra megis lett a jogsi király "ajándék" volt
2014. máj. 11. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Én az első órán ráéreztem a kocsira, csak nem úgy tekertem a kormányt ahogy vizsgán kell.Előtte nem vezettem autót.

A forgalom nem jelentett problémát, mert már 14 évesen letettem az M kategóriát és sokat túráztam illetve városban is motoroztam rengeteget.

Elsőre meglett a vizsga és büszke vagyok hogy hibátlanul ment a legszigorúbb vizsgabiztossal is.

32 óra lett mivel a felénél kb. behozták ezt a szabályt.

2014. máj. 11. 21:40
 3/4 anonim válasza:

Nekem meg volt a 29 kötelező, most vagyok a 3. plusznál. Hát kell még pár óra érzem. Előtte nem vezettem autót. Most már mondhatom, hogy szinte magamtól váltok, a 4.-el kicsit még vannak bajok, azt nem annyira hallom meg. Parkolást nem vettünk olyan húú, de sokszor, azt még kell gyakorolnom. Kb 5-szőr fulladtam le eddig. érzem, hogy nem megy jól, de rosszul sem. Élvezni annyira nem élvezem koncentrálok figyelek mindent, beszélgetni sem beszélgetünk annyira vezetés közben. Azt hittem könnyebb lesz kicsit és jobban megy majd, de most tévedtem sajnos. Ez van, majd bele jövök úgy is, csak sikerüljön elsőre :) Úgy néz ki 27-én vizsgázok, szóval hamar itt lesz! Neked is menni fog minden, ha van lehetőséged gyakorolj "otthon" én sajnos nem tudok :(

Sok sikert! :)

2014. máj. 14. 16:54
 4/4 A kérdező kommentje:
nekemsincs lehetőségem itthon gyakorolni..
2014. máj. 14. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!