Jogsi tanfolyamon kinek hogy ment a vezetés?
Én az első órán ráéreztem a kocsira, csak nem úgy tekertem a kormányt ahogy vizsgán kell.Előtte nem vezettem autót.
A forgalom nem jelentett problémát, mert már 14 évesen letettem az M kategóriát és sokat túráztam illetve városban is motoroztam rengeteget.
Elsőre meglett a vizsga és büszke vagyok hogy hibátlanul ment a legszigorúbb vizsgabiztossal is.
32 óra lett mivel a felénél kb. behozták ezt a szabályt.
Nekem meg volt a 29 kötelező, most vagyok a 3. plusznál. Hát kell még pár óra érzem. Előtte nem vezettem autót. Most már mondhatom, hogy szinte magamtól váltok, a 4.-el kicsit még vannak bajok, azt nem annyira hallom meg. Parkolást nem vettünk olyan húú, de sokszor, azt még kell gyakorolnom. Kb 5-szőr fulladtam le eddig. érzem, hogy nem megy jól, de rosszul sem. Élvezni annyira nem élvezem koncentrálok figyelek mindent, beszélgetni sem beszélgetünk annyira vezetés közben. Azt hittem könnyebb lesz kicsit és jobban megy majd, de most tévedtem sajnos. Ez van, majd bele jövök úgy is, csak sikerüljön elsőre :) Úgy néz ki 27-én vizsgázok, szóval hamar itt lesz! Neked is menni fog minden, ha van lehetőséged gyakorolj "otthon" én sajnos nem tudok :(
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!