Autóvezetés tanfolyamon nektek könnyen ment, hogy egyszerre annyi felé figyeljetek?
Az igazság az amit írtak tényleg hülyeség volt hogy a rutin vizsgát törölték vagy ha már törölték is azzal nem lenne probléma de a tanpályán belül addig annyi időt el kellene tölteni amig a tanuló megszokja az autót mert ha az meg van akkor már a forgalom is könyebben fog menni.
És így is voltam én annó hogy meg volt a rutin vizsgám pánikszerüen lefulladtam mert olyan volt a forgalmi helyzet de ne aggódj ez teljesen természetes.
Neked is menni fog csak sose menj gyorsan kezdőként én pl amikor vizsgáztam 45 km el mentem 50 helyett ahol meg 30 as zóna volt ott értelem szerüen 25 azért nem tudott buktatni persze volt hiba vonalam lassú haladás indokolatlanul ez legyen a legnagyobb baj. :D
Persze az oktatódat kérdezd ki mert az is a baj ahány oktató annyi szokás ahogy tapasztaltam jó pár kategóriát meg csinálam minden oktató máskép mondott mindent. :)))
Nyugi foglak én még téged autópályán látni 130 al ;))))
Jó tanulást és majd sikeres vizsgát! :)))
ha megvan az az adottságod, hogy vezetés közben majdnem mindenre tudj figyelni, akkor jó vezető leszel. ha nincs, akkor azt sosem fogod elsajátítani. állandóan zavarni fog az a sok közlekedő körülötted, pláne a rengeteg tábla, gyalogos, aki csak a bosszantás miatt létezik.
sajnos senki nem hiszi el, hogy mindenhez idő kell. szégyellik az emberek a kocsijukra kitenni a T betűt, pedig az sok mindentől megvéd...egy évig használod, és olyan rutinod lesz, hogy ihaj...
Az a T betű tényleg nem hülyeség mondjuk nekem nem volt sosem és azért mert kocsim sokáig nem volt és amikor céges autóra ültem oda nem lehetett semi T betüt tenni.. :D
Soknak látom én is autónak hogy T betű matrica van kint annyiból védi meg hogy nem dudálják le ..
De nem 100 % os védelem az sem inkább csal 70% védelmet az de jobb mint a semmi igen! :)
Köszönöm a válaszokat és a biztatást :-)
Ha még olvassátok a válaszokat: leírnátok, hogy ti hány óra vezetés után mentetek vizsgázni? Elég a 30 óra, ha a tanfolyam előtt soha nem vezetett az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!