Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elfelejthető a vezetés?

Kenis21 kérdése:

Elfelejthető a vezetés?

Figyelt kérdés
1 éve kezdtem el a jogsit már meg voltak a kötelező óráim de sajnos közbe jött egy fontosabb dolog és nem vizsgáztam le.Most menni szeretnék újra de attól félek,hogy nem fog menni.Szerintetek az ember elfelejti hogy hogy kell vezetni?vagy ha beülök az autóba olyan lesz mint amikor abba hagytam?
2014. máj. 9. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél még minimum 3 órát, egy év alatt biztosan felejtettél, így kevés az esély a sikeres vizsgára. És nézd át a KRESZ-t is.
2014. máj. 9. 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a rutin az bizony meg tud kopni, főleg ha még ki sem alakult. Vegyél néhány plusz órát mielőtt vizsgára mész!
2014. máj. 10. 07:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy el lehet felejteni. Nekem inkább jót is tett ha pár hét kimaradt és le tudtak ülepedni bennem a dolgok.

Illetve a jogosítványomat is 17 évesen szereztem. Saját autóm csak 29 (2 éve) évesen lett. Addig csak nagyon-nagyon ritkán vezettem és akkor is csak pár km-eket.

Ennek ellenére, a 12 év kihagyással sem felejtettem el vezetni. A munkahelyemen is rendszeresen járok napi 600km-et az egész országban, meg Budapest belvárosában személy és kisteherautókkal is. A sajátommal is viszonylag sokat járok. Lekopogom, de még soha egy koccanásom illetve szabálysértésem se volt.

2014. máj. 10. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!