A könnyített A1 tanfolyamon (B125) elég a 3 óra vezetés a sikeres vizsgához?
Úgy tudom hogy vizsgával együtt 3 óra kell, ami azért nem túl sok, ez alatt a vizsgakövetelményeket nagyjából meglehetne tanulni.
Szeretnék a nyáron levizsgázni de nem szeretnék többet költeni rá mint amennyibe eredetileg kerül, tehát 10-ezreket nem költenék pár pótórára.
4 éve motorozok, robogóval járok napi rendszerességgel.
A váltástól elszoktam a motornál de volt régen váltós motorom és szerintem nem ez a legnehezebb a vezetésben.
Van így esélyem?
Annyira nem gáz :)
csak hogy legyen fogalmad hogy mi lesz a feladat :)
3 óra? ha két órán keresztül csak gyakorolsz akkor 3. órára talán menni fog,ez rajtad függ!
Majd az oktató megmondja hogy elég lesz e szerintem!Ha veszel egy plusz órát az nem fog tizenezrekbe kerülni...Egyik ismerősöm is valami 32 ezerből tette le és volt ideje gyakorolni is.
uh...tényleg most már más a rendszer :)
akkor nem is írtam semmit,bár lehet hogy pályára is kivisznek aztán mentek városban egy kört
Nem hát, kint a prérin, autópályán :D
Nyilván városban fogtok keringőzni a vizsga alatt, nem arra kíváncsi a vizsgabiztos, hogy hogyan tudsz könyökölni a gázkaron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!