Valami tuti 50-es motor?
Már az elején elmondom, hogy NE legyen robogó!
Simson és Babetta se, mert azok alkalmatlanok a mai közlekedésre... napi 2x 30km-t kéne megtennem... Az utazója legyen 75-80km/h több nem is kell. Csakis 50ccm lehet, mert arra van jogsim és nem akarok az esetleges futópados KPM vizsgákon lebukni hogy 80/50-es vagy 125/50-es a motorom...
Sportmotorokat néztem ki leginkább. Pl Honda NSR, MBX, Aprilia RS, AF1, de ezen kívül valamit még ajánlotok valami mást vagy a felsoroltak közül melyik a legjobb???
Köszönöm előre is a válaszokat!
70-es motorral is megbüntetnek.
legfeljebb 50 ccm-ig szól a vezetői engedélyed. De az ilyen rendszám nélküli 51-es meg 53-as meg ilyen simsonokat még vezethetsz, ha rendszámos volna akkor nem vezethetnéd, de azt vezetheted.
szóval még mindig azt mondjuk, hogy segéd motorkerékpárban egy 51-es 4 sebességes simson a legjobb választás.
Az ilyen légyzümmögők felesleges pénzkidobások, szóval egy simsont összedobsz 80 ezerből maximum, és megbízható 10 évig ha nem csutkagázon használod.
Nem erőltetem, mindenki azt vesz akinek amilyen fontos az értékrendje.
de én egy segédmotoré nem adnék sok pénzt. Akkor már inkább egy komolyabb motort.
"70-es motorral is megbüntetnek.
legfeljebb 50 ccm-ig szól a vezetői engedélyed"
He te ennyire sötét vagy? -.-" Írtam, hogy 70-essel is meghúzhatnak egy váratlan KPM ellenőrzésen, de akkor sincs olyan feltűnő mint egy 80/125 vagy 125/50!!!
milyen 80/125?
hülye vagy te gyerek?
simsonnal ha normálisa közlekedik az ember akkor nem röhögik ki, ha valaki normálisan közlekedik egy RS 50-el akkor megkérdik magukba az emberek, hogy mit akar ezzel....
Aztán ha meg megy egy apriliával és csutkázza neki akkor röhögő görcsöt kap az ember!
Ha keménykedik a motorral akkor már legalább 600-assal vagizzon. ne egy 50-essel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!